Akkora baromságot mondott megint Németh Szilárd, hogy többé nem osztják ki a Nobel-díjat senkinek soha!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A kormány nem tud úrrá lenni azon a válságon, amelybe kormányozták magukat.

Becsapták és átvertek mindenkit, de leginkább a saját szavazóikat csapták be a kormánypártiak. A napokban kiderült, hogy a milliárdos kormánykommunikációval ellentétben mégiscsak befogadott menekülteket a magyar kormány, méghozzá majdnem 2-szer annyit, amennyit az Európai Unió előírt volna a kormánynak.

Nem letelepedési kötvénnyel, csak úgy, önkéntesen.

A Fidesz azonban elővette a csodafegyverét, nemzeti kincsünket Németh Szilárdot, hogy próbálja megmagyarázni a magyarázhatatlant.

A mindig ékesen szóló Németh Szilárd szilárd magyarázatot is adott arra, hogy miért is nem hazudott a kormány és miért nem jelentenek terrorista veszélyt ezek a menekületek. Szerinte:

“A menekültekről lehet tudni, hogy menekültek”

“A MENEKÜLTEKRŐL LEHET TUDNI, HOGY MENEKÜLTEK”

A MENEKÜLTEKRŐL LEHET TUDNI, HOGY MENEKÜLTEK – Coub – GIFs with sound by BalraMagyar 

Soha többé nem osztják már ki a Nobel-díjat 🙁


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük