Akkora baromságot mondott megint Németh Szilárd, hogy többé nem osztják ki a Nobel-díjat senkinek soha!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A kormány nem tud úrrá lenni azon a válságon, amelybe kormányozták magukat.

Becsapták és átvertek mindenkit, de leginkább a saját szavazóikat csapták be a kormánypártiak. A napokban kiderült, hogy a milliárdos kormánykommunikációval ellentétben mégiscsak befogadott menekülteket a magyar kormány, méghozzá majdnem 2-szer annyit, amennyit az Európai Unió előírt volna a kormánynak.Nem letelepedési kötvénnyel, csak úgy, önkéntesen.

A Fidesz azonban elővette a csodafegyverét, nemzeti kincsünket Németh Szilárdot, hogy próbálja megmagyarázni a magyarázhatatlant.

A mindig ékesen szóló Németh Szilárd szilárd magyarázatot is adott arra, hogy miért is nem hazudott a kormány és miért nem jelentenek terrorista veszélyt ezek a menekületek. Szerinte:

“A menekültekről lehet tudni, hogy menekültek”

“A MENEKÜLTEKRŐL LEHET TUDNI, HOGY MENEKÜLTEK”

A MENEKÜLTEKRŐL LEHET TUDNI, HOGY MENEKÜLTEK – Coub – GIFs with sound by BalraMagyar

 
Soha többé nem osztják már ki a Nobel-díjat 🙁


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük