Kitudódott ki lesz Románia következő miniszterelnöke – Gurmai Zita az MSZP Nőtagozatának és az Európai Szocialisták Pártja nőszervezetének elnöke már gratulált is


Flag of Romania
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy tűnik nem sokáig marad a Klaus Johannis által kinevezett Mihai Fifort ügyvivő miniszterelnök.

Gratulálok Viorika Dancilanak, hogy Románia következő miniszterelnökének jelölték (a baloldalamon). Viorika testvérpártunk Nőszervezetét vezeti, EP képviselő, a román szocialista delegáció vezetője, a korábbi Nőszervezet vezető Rovana Plumb (jobboldalon) szintén miniszter. – Írja Gurmai Zita a facebook posztjában.

Viorika Dancila, Gurmai Zita és Rovana Plumb (balról jobbra, forrás: Gurmai Zita facebook oldal)

Viorica Dăncilă európai parlamenti képviselőt javasolják miniszterelnöknek a kormányzó román szociáldemokraták a hivatalából távozó Mihai Tudose helyére.Viorica Dăncilă eddigi legmagasabb politikai tisztsége a PSD Teleorman megyei nőszervezetének, valamint a Videle városi szervezet elnöki posztja volt, ugyanakkor 2015-től irányítja a kormánypárt országos nőszervezetét. Kinevezése esetén ő lehet Románia első női miniszterelnöke. – írja a kronika.ro – ahol a cikk teljes terjedelmében olvasható

Viorika Dancila EP képviselő, Románia leendő miniszterelnöke

Forrás: Facebook / kronika.ro / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük