Oszd meg ezt a hírt, hogy ne csak a Fidesz hazugságai terjedjenek:

Neeem, nem a Fidesz. Gyomorforgató ami folyik itt.

Hogy is szokták megfogalmazni nem polkorrekt módon mindezt, valahol a 127. számú italkimérés szintjén?

Folyik a szar a szájukból.

De konkrétan erről van szó. Nem szeretem, amikor ilyeneket kell leírnom, azonban valahogyan kiáltanom kell, valahogyan jeleznem kell, hogy ami itt most történik az ellenzéki oldalon az olyan penetránsán elviselhetetlen, hogy üvölteni kellene.

Bevallom mosolyogva néztem, ahogyan az egyik demokrata ellenzéki párt maga köré propagandasajtót szervez – cuki kedves, a párt vezérét éltető képekkel és a vezető köré szerveződő rajongói klubbal.

Úgy voltam vele, ha szeretik, hát szeressék. A szeretettel nincsen baj. Facebook csoportokat szerveztek maguknak és közösséget alkottak. Tegyék! Sőt támogatandó, hiszen minden olyan önszerveződő közösség, amely  a hatalom árnyékán túl nyúlik, sőt a hatalommal szemben áll az segíti az őszellenzék ügyét.

Aztán megindult a legdurvább, legféregebb propagandagyártás, amit el lehet képzelni. Amikor propagandáról beszélek, akkor nem pusztán arról van szó – hogy mint a BalraMagyar – van egy véleményoldal, amely megírja a véleményét, olykor elfogultan, amivel valaki vagy egyet ért vagy nem, hanem irányított rendszerszerű hazugsággyárról van szó.

Jöjjön most egy fiktív Magyarország fiktív története: Bármely egyezés a valósággal ugye….

Nevezzük a történet kedvéért Demokratikus Konvenciónak azt a pártot, amely ezt tudatosan szervezi – mert itt nem a pártot akarjuk ütni, hanem egy jelenségre akarjuk felhívni a figyelmet, hogy eddig és ne tovább – szóval az van, hogy a fiúk, lányok szerveztek csoportokat, internetes aktivistákat, propagandistákat és mint egy nagyüzemben ontják a Kurucinfó szintje alatti írásokat.

Az új célpont pedig Karácsony Gergely!

A történet kedvéért a Demokratikus Konvenció pártjának lapját NyugatiSzélnek vagy Európa Kávéháznak. Ebben a bulvárral kevert propagandaszennyben vannak ugyan nagyon jó írások, melyeket mi is szemléztünk már, de a cukormáz alatt rothadó torta van.

A verbális kasztráció eszközeit felhasználva csak “Karigeri”-nek hívják következetesen Karácsony Gergelyt jelzőknek pedig az óramű pontossággal kiszámított a gyermekkorunkból előrángatott szitokszavakat használják vele kapcsolatban.

Ez a fajta pszichológiai hadviselés tökéletesen kiszámított. Arról szól, hogy olyan jelzőket kell előhozni, amelyek ismerősek lehetnek a múltból, de megfoghatatlanok annyira, hogy csak kötődésünk legyen hozzá, konkrét emlékeink nem.

Egy szó, mint száz, idézgessünk:

“A nulla százalékos PM elnökével csúnyán elszaladt a lovacska.”

“Karácsony Gergely vezette Párbeszéd egy hivatásos köpködőblogot tart fenn”

“Karácsonyról annyit kell tudni, hogy szembeköpve az eddigi szövetségeseit, a 4 évnyi apanázs reményében most kérezkedett fel az MSZP listájára”

“úgy tűnik, a legközelebbi rokonait leszámítva szegény Karácsonyról senki nem tudja, hogy melyik pártban politizál”

“ILYEN NINCS: AZ MSZP ÚJRAFŐZI A MEGBUKOTT BOTKA-RECEPTET KARÁCSONY GERGŐVEL”

“Karácsony Gergő ifjú kora ellenére sok köpönyeget megforgatott már”

“Ami azonban Karácsony szélkakasságánál is szomorúbb, az a szocialisták öngyilkos feledékenysége. ”

“MOSTANTÓL HIVATALOS: KARÁCSONY GERGŐ LETT AZ ÚJ FODOR GÁBOR”

“Hogy ki volt az a zseni, aki ezt az egészet kitalálta és erőltette foggal-körömmel, hogy igen Gergő, ez az, csináld, te vagy az, menőjenő, a jövő miniszterelnöke”

“Azért egy kicsit sajnáljuk ezt a Gergő gyereket. A mosolygós, szemüveges, szálfatermetű, értelmiségi, nagyreményű polgármester legendája oda.”

“A gerinctelen Karácsony útja a megsemmisülésbe”

“A “morálbajnok” Karácsony Gergely pálfordulása”

“Hiába magyarázkodik, Karácsony lebuktatta önmagát”

“És persze,az is világos, hogy Karácsony Gergely sosem lesz az ország miniszterelnöke.”

“Ez nagyon nincs rendben, Geri.”

Na igen mindezek az idézetek azokról a propaganda-oldalakról származnak, amelyek elméletileg Orbán Viktor és a NER ellen szerveződnek. Azonban ezek a legszebb Bayerzsolti hagyományok. Undorító és gyomorforgató, ahogyan megpróbáljátok ELVTÁRSAK kicsinálni Karácsonyt, főleg úgy, hogy nektek a partvezetőtöket sincs merszetek megnevezni miniszterelnökjelöltnek, mert bár ez a cél, bátorság nincs hozzá, nem szorult belétek, mint ahogyan jellem sem.

Komolyan ez lenne 2018 ellenzéki politikája, komolyan az lenne a cél, hogy szétdaráljunk mindenkit, aki egy kicsit is kihívója lehet Orbánnak?

Nem vagytok ti ellenzékiek, gyáva senkik vagytok, akiknek csak annyi a céljuk, hogy még két lyukas garassal, meg egy tál lencsével beljebb legyetek ugye?

Na eddig tartott a fiktív történetünk, még szerencse.


Oszd meg ezt a hírt, hogy ne csak a Fidesz hazugságai terjedjenek:

Ne maradj le a BalraMagyar híreiről!
Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Ezeket olvasta?

Katasztrófa történt a VIII. kerületben – A hatóságok már kivonultak

Tűz ütött ki egy budapesti társasházi lakásban, a VIII. kerület Illés utcájában. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tüzet egy számítógép meghibásodása okozta, amely az...

Deutsch Tamásnak elgurult a gyógyszere: Örjöngeni kezdett Magyar Péterre

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, a Kossuth Rádió „Jó reggelt, Magyarország!” című műsorában adott interjújában élesen bírálta az Európai Parlamentben (EP) kialakult...

Nyílt levélben megüzenték Orbánnak: Bort az ajtóba leteszed, oszt’ induló kifelé

E-mailben kaptuk azt a nyílt levelet amely keserédes mosolyt hagyott az arcunkon. Ez a levél megmutatja a mai magyar kilátástalanságot és sorstragédiát, amelyet az...

Olyan lista terjed Gyurcsányról, amit egyetlen fideszes sem akar olvasni

A közösségi oldalakon terjed egy lista amelyet készítője minden "Gyurcsányozó" fideszes olvasónak küldene nagy nagy szeretettel. A Gyurcsány-kormány - vezette be a babakötvényt - emelte a családi...

Molnár Csaba nagyon kiakadt Magyar Péterre – “Magyar Péter hazudik”

Magyar Péter vagy hazudik, vagy nőnek tartja magát, vagy nem tiszteli a nőket védő szabályokat. Az Európai Parlament Alkotmányügyi Bizottsága megválasztotta az alelnökeit. Magyar Péter...

Gyászol az ország: Elment gyermekkorunk kedvenc alkotója

Gyászol az ország. Hétfő éjjel, 97 éves korában elhunyt Kertész György, a Vízipók-Csodapók zseniális írója. Halálhírét fia búcsúzó posztja révén tudtuk meg, amelyből kiderült, hogy...

Felrobbant az internet Majka szavai után: Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos…

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Pesti Srácok újságírója Ábrahám Róbert egy közéleti vitát úgy rendezett Puzsér Róbert publicistával, hogy egy személyes találkozás alkalmával arcon...

Súlyos bajban van Orbán – Brüsszel eddig tűrt neki

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen is a közeljövőben – tudta meg az atv.hu a Pénzügyminisztériumtól. „Az Európai Bizottság döntése alapján hét országgal szemben indul túlzottdeficit-eljárás, tehát ez nem...