Könnyfakasztó vallomást tett Kern András – olyan titok derült ki a művészről, ami miatt a szívünk szakad meg


Forrás: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kern Andrást mindig vidám bohócként ismertük meg, most azonban egészen másfajta titok derült ki a művésztől.

A sztárklikk számolt be arról a szívszorító történetről, amelyről Kern András beszélt Kadarkai Endre Arckép című műsorában.

Kern András élete és a szülei életének legnagyobb tragédiájáról mesélt a műsorban.

Elmesélte, hogy amikor a nyilasok a Haller téren felsorakoztatták a zsidókat, hogy elinduljanak velük a Duna partra, akkor az édesanyja kilépett a sorból és azt mondta, hogy fáj a feje, be szeretne menni a sarki patikába. A sort vezető nyilas azt mondta neki, hogy menjen. Ő kért valamilyen gyógyszert, majd a hátsó kijáraton meglógott…

Kern András édesapjának is kijutott a háború embertelenségéből, Alfonzóval együtt voltak munkaszolgálaton valahol Lengyelországban. Alfonzó egy délelőtti hóesésben azt mondta:

ide figyeljenek emberek, ki akar hazajönni? Fogtak egy lovat, amit később az egy hetes gyaloglás alatt megettek, és egyszerűen hazasétáltak. Apja útközben súlyos beteg lett, de túlélte a menetet és boldogan kopogtatott be a Fürst Sándor utcai lakásuk ajtaján – idézte fel a háború borzalmait Kern András.BalraMagyar/Sztárklikk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük