Könnyfakasztó vallomást tett Kern András – olyan titok derült ki a művészről, ami miatt a szívünk szakad meg


Forrás: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kern Andrást mindig vidám bohócként ismertük meg, most azonban egészen másfajta titok derült ki a művésztől.

A sztárklikk számolt be arról a szívszorító történetről, amelyről Kern András beszélt Kadarkai Endre Arckép című műsorában.Kern András élete és a szülei életének legnagyobb tragédiájáról mesélt a műsorban.

Elmesélte, hogy amikor a nyilasok a Haller téren felsorakoztatták a zsidókat, hogy elinduljanak velük a Duna partra, akkor az édesanyja kilépett a sorból és azt mondta, hogy fáj a feje, be szeretne menni a sarki patikába. A sort vezető nyilas azt mondta neki, hogy menjen. Ő kért valamilyen gyógyszert, majd a hátsó kijáraton meglógott…

Kern András édesapjának is kijutott a háború embertelenségéből, Alfonzóval együtt voltak munkaszolgálaton valahol Lengyelországban. Alfonzó egy délelőtti hóesésben azt mondta:

ide figyeljenek emberek, ki akar hazajönni? Fogtak egy lovat, amit később az egy hetes gyaloglás alatt megettek, és egyszerűen hazasétáltak. Apja útközben súlyos beteg lett, de túlélte a menetet és boldogan kopogtatott be a Fürst Sándor utcai lakásuk ajtaján – idézte fel a háború borzalmait Kern András.
BalraMagyar/Sztárklikk


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük