Hatalmas káosz az Együtt-ben: nagy bajba keveredtek Juhász Péterék


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy tűnik lassan lassan kidurran az a lufi ami fúvódik immár évek óta.

Nem tudta átlépni saját árnyékát az EGYÜTT. A párt tegnapi döntésének értelmében a párt önálló listával áll a rajtvonalhoz. A listavezető Juhász Péter lesz, a párt miniszterelnök jelöltje – csak a megújulás és a friss hiteles politikai arcok elvárásának megfelelően – az MSZP korábbi kampányfőnöke Szigetvári Viktor lesz.

Nem maradt azonban vízhang nélkül a döntés. A párt legfelsőbb döntéshozó fórumának döntését követően a Sztárklikk információi szerint az Együtt egészségügyi szakpolitikusa és emblematikus arca döntött a kilépéséről a párból.

Mint ahogyan a blogmagazin fogalmaz: Komáromi az Együtt különutas szövetségi politikáját elégelte meg, és azzal sem értett egyet, ahogy a párt vezetői a nyilvánosság előtt a lehetséges szövetségesekről beszélnek.

A szakpolitikus korábban több belső fórumon is jelezte már, hogy elhibázottnak tartja a Juhász Péterék által követett stratégiát, amely szerint csupán a 106 egyéni választókerületben kívánnak együttműködni, egyébként nem.

Komáromi a Sztárklikknek elmondta: a szombati küldöttgyűlést követően, felolvasta nyilatkozatát, amelyben közölte a pártból való kilépését és annak indokait. Az Együtt választmányának korábbi alelnöke lapunknak megerősítette, hogy elfogadhatatlannak tartja, hogy Juhász Péterék – többek között -Kunhalmi Ágnessel és Hiszékeny Dezsővel szemben is jelöltet állítsanak.Komáromi Zoltán a Sztárklikknek megerősítette, hogy az Együttből való kilépését követően, szaktudásával függetlenként továbbra is segíteni kívánja a demokratikus ellenzéki pártok munkáját.

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük