Hatalmas káosz az Együtt-ben: nagy bajba keveredtek Juhász Péterék


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy tűnik lassan lassan kidurran az a lufi ami fúvódik immár évek óta.

Nem tudta átlépni saját árnyékát az EGYÜTT. A párt tegnapi döntésének értelmében a párt önálló listával áll a rajtvonalhoz. A listavezető Juhász Péter lesz, a párt miniszterelnök jelöltje – csak a megújulás és a friss hiteles politikai arcok elvárásának megfelelően – az MSZP korábbi kampányfőnöke Szigetvári Viktor lesz.Nem maradt azonban vízhang nélkül a döntés. A párt legfelsőbb döntéshozó fórumának döntését követően a Sztárklikk információi szerint az Együtt egészségügyi szakpolitikusa és emblematikus arca döntött a kilépéséről a párból.

Mint ahogyan a blogmagazin fogalmaz: Komáromi az Együtt különutas szövetségi politikáját elégelte meg, és azzal sem értett egyet, ahogy a párt vezetői a nyilvánosság előtt a lehetséges szövetségesekről beszélnek.

A szakpolitikus korábban több belső fórumon is jelezte már, hogy elhibázottnak tartja a Juhász Péterék által követett stratégiát, amely szerint csupán a 106 egyéni választókerületben kívánnak együttműködni, egyébként nem.

Komáromi a Sztárklikknek elmondta: a szombati küldöttgyűlést követően, felolvasta nyilatkozatát, amelyben közölte a pártból való kilépését és annak indokait. Az Együtt választmányának korábbi alelnöke lapunknak megerősítette, hogy elfogadhatatlannak tartja, hogy Juhász Péterék – többek között -Kunhalmi Ágnessel és Hiszékeny Dezsővel szemben is jelöltet állítsanak.

Komáromi Zoltán a Sztárklikknek megerősítette, hogy az Együttből való kilépését követően, szaktudásával függetlenként továbbra is segíteni kívánja a demokratikus ellenzéki pártok munkáját.
 

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük