Akkora ordas nagy hazugságra derült fény, amely szinte biztos, hogy Budapesten a Fidesz ellen fordítja az embereket


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ekkora kamut még a Fidesztől is fájdalmas benézni.

Ami azt illeti ezt benéztem, nem kicsit nagyon. Azt gondoltam, hogy ha valami ciki lehet ennek a rendszernek hát az a Dél-Pesti Kórház felújítása.

Aki nem emlékszik a történetre: Közel egy évvel ezelőtt a Bors számolt be róla, hogy egy holttestre bukkantak a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet egyik emeleti mosdójában. A Blikk úgy tudja: a kilencedik emeleten, a koraszülött osztálytól nem messze lévő mellékhelyiségben talált tetem több napja lehetett már ott.

A budapestiek által csak “Vértepsinek” hívott kórház teljes felújjítását jelentették be nemrégiben a döntéshozók.

A LőrincMagazin információi szerint azonban mindez hatalmas átverés. Mint ahogyan a lap fogalmaz:

Ordas nagy kamu a Dél-Pesti Kórház 30 milliárdos felújítása!

Saját minisztere, Balogh Zoltán leplezte le a fideszes Kucsák László hazugságát. A 40 milliós rejtvényéről elhíresült fideszes képviselő azt állította, 30 milliárd forintból újul meg hamarosan a Dél-Pesti Kórház. De kiderült, ebből semmi nem igaz.

Balogh Zoltán emberi erőforrások miniszterétől azt kérdezték a Parlamentben, hogy konkrétan milyen fejlesztéseket tartalmaz a Jahn Ferenc Kórház felújítására szánt “30 milliárd forint”. A miniszter válaszából kiderült, hogy 2017-18- ban mindössze 1,7 milliárd forintot szán a kormány az intézmény kisebb, évek óta esedékes munkálataira.

Az ügyben kerestük Kucsák Lászlót, hogy megtudjuk, miért tájékoztatta félre a kerület lakosságát. Kucsák László ezúttal sem válaszolt a megkeresésünkre. 

Budapest egy jó része, valamint Pest megye déli része is ehhez a kórházhoz tartozik, ahol mondanunk sem kell annyira tarthatatlan állapotok vannak, hogy nemrég egy teljes osztálynyi dolgozó mondott fel a kórháznál. Ha igaz, hogy valóban átverés a felújítás azzal nem kevesek haragját válthatta ki a Fidesz.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük