Akkora ordas nagy hazugságra derült fény, amely szinte biztos, hogy Budapesten a Fidesz ellen fordítja az embereket


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ekkora kamut még a Fidesztől is fájdalmas benézni.

Ami azt illeti ezt benéztem, nem kicsit nagyon. Azt gondoltam, hogy ha valami ciki lehet ennek a rendszernek hát az a Dél-Pesti Kórház felújítása.

Aki nem emlékszik a történetre: Közel egy évvel ezelőtt a Bors számolt be róla, hogy egy holttestre bukkantak a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet egyik emeleti mosdójában. A Blikk úgy tudja: a kilencedik emeleten, a koraszülött osztálytól nem messze lévő mellékhelyiségben talált tetem több napja lehetett már ott.

A budapestiek által csak “Vértepsinek” hívott kórház teljes felújjítását jelentették be nemrégiben a döntéshozók.

A LőrincMagazin információi szerint azonban mindez hatalmas átverés. Mint ahogyan a lap fogalmaz:

Ordas nagy kamu a Dél-Pesti Kórház 30 milliárdos felújítása!Saját minisztere, Balogh Zoltán leplezte le a fideszes Kucsák László hazugságát. A 40 milliós rejtvényéről elhíresült fideszes képviselő azt állította, 30 milliárd forintból újul meg hamarosan a Dél-Pesti Kórház. De kiderült, ebből semmi nem igaz.

Balogh Zoltán emberi erőforrások miniszterétől azt kérdezték a Parlamentben, hogy konkrétan milyen fejlesztéseket tartalmaz a Jahn Ferenc Kórház felújítására szánt “30 milliárd forint”. A miniszter válaszából kiderült, hogy 2017-18- ban mindössze 1,7 milliárd forintot szán a kormány az intézmény kisebb, évek óta esedékes munkálataira.

Az ügyben kerestük Kucsák Lászlót, hogy megtudjuk, miért tájékoztatta félre a kerület lakosságát. Kucsák László ezúttal sem válaszolt a megkeresésünkre.

 

Budapest egy jó része, valamint Pest megye déli része is ehhez a kórházhoz tartozik, ahol mondanunk sem kell annyira tarthatatlan állapotok vannak, hogy nemrég egy teljes osztálynyi dolgozó mondott fel a kórháznál. Ha igaz, hogy valóban átverés a felújítás azzal nem kevesek haragját válthatta ki a Fidesz.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük