Akkora baromságot talált ki megint a kormány, hogy fejünket verjük a falba szégyenünkben


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem egész egyszerűen ilyen nincsen!

Ha valaki azt feltételezi, hogy gondol a kormány valamit a világról az téved. Aki azt hiszi, hogy vannak tervek vagy vannak vélemények az súlyosan téved. Ha valaki azt hinné, hogy a kormánynak lesznek állító mondatai a kormányban azon kívül, hogy SOROS az téved.

Nem, egész egyszerűen azt a hülyeség-vonatot, amelyen a kormány utazik nem lehet kisiklatni sem érvekkel, sem adatokkal. Lapátolják a szenet abba a baromság-kazánba ami viszi előre ezt a kormányt.

A nagyszerű és csodálatos Hollik István a KDNP viccpolitikusa ma is olyat jelentett be, hogy az agyunkat eldobjuk.

A KDNP-s országgyűlési képviselő szerint nem engedhet a kormány a folyamatos nyomásnak, amit Soros György és az általa pénzelt szervezetek gyakorolnak hazánkra. Ezért javaslatot nyújtottak be, hogy a kormány vizsgálja meg, ez a nyomásgyakorlás jelent-e bármilyen nemzetbiztonsági kockázatot.

Minél hamarabb annál jobb – így értékelte a KDNP, hogy április 8-án lesz az országgyűlési választás. A kisebbik kormánypárt szerint egy elhúzódó kampány senkinek sem tenne jót. Közben a párt azt kérte a kormánytól, hogy minél hamarabb vegye napirendre a Soros-terv elleni akciótervet.

A Soros-birodalom 2018-ban ott folytatta, ahol 2017-ben abba hagyta.Ezért „nekünk is ugyanott kell folytatnunk” – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője az M1 Ma este című műsorában. Hozzátette, hogy a népszavazás, illetve a konzultáció során az emberek arra hatalmazták fel a kormányt, hogy a migráció tekintetében ne engedjen abból az álláspontból, amelyet közösen, a magyar emberekkel dolgozott ki.

Ez azt jelenti, hogy ha a magyar emberek nem akarnak együtt élni migránsokkal, akkor a kívülről jövő – akár Soros, akár Brüsszel – nyomásnak ne engedjen a kormány.

Hollik István szerint ezt a nyomást Soros György folyamatosan növeli Brüsszelen, a hazai civil szervezeteken keresztül. „Azt akarja elérni, hogy elfogadjuk azt az álláspontot, amit saját tervében leírt” – magyarázta.

A KDNP…

Javaslatot tette a kormány felé, hogy tekintse át, ez a nyomásgyakorlás jelent-e bármilyen nemzetbiztonsági kockázatot, illetve készítsen egy Soros-ellenes akciócsomagot. Az országgyűlési képviselő megjegyezte, a kormány jövő héten ül össze, és feltehetően akkor fogja ezt a Fidesz-KDNP-s kérést tárgyalni.

Az amerikai szenátus külügyi bizottsága elfogadott egy jelentést, amelyben külön fejezet foglalkozott Magyarországon a szokásos, valótlan állításokkal – hívta fel a figyelmet. „Megvizsgálva ezt a jelentést arra jutottunk, hogy azoknak a demokrata szenátoroknak egy része, akik ezt a jelentést elfogadták, kaptak támogatást Soros Györgytől” – hangsúlyozta Hollik István


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük