Vágó István olyan összefüggéseket vett észre, amely miatt Orbán magyarázkodni kényszerül – kezd megháborodni a miniszterelnök vagy valami súlyosabb történik vele?


Vágó István
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Vágó István újabb dolgot szúrt ki Orbán nyilatkozataiban!

Nem Vágó István az első aki furcsa dolgokat vesz észre Orbán a választások közeledtével egyre hajmeresztőbb és sokasodó nyilatkozataiban. Korábban már beszámoltunk róla, hogy  Farkasházy Tivadar is élesen bírálta a miniszterelnök beszédeit.A humorista szerint:

NEKEM SZENT MEGGYŐZŐDÉSEM, HOGY ORBÁN KEZD MEGHÁBORODNI.

A korábbi beszédei a mostaniakhoz képest szinte gyerekmondókák. Elmegy egy szegény erdélyi faluba, és azt mondja, nekik, hogy gazdagok, mert magyarok… Hogy a magyar nép menti meg az emberiséget a gonosztól… De tudja, mi a legnagyobb baj? Hogy ezt ő már el is hiszi. Meggyőződésévé válik, hogy ő egy kiválasztott. Mátyás király nem mert ilyet állítani magáról.

Most Vágó István tett közzé egy válogatást arról, hogy a néhány hónapja még gyermekmondókákat mondogató Orbán most stílust váltott. Mint ahogyan Vági is kigyűjtötte, kommunista népvezérek szavait szajkózza papagáj módjára:

– Orbán Berlinben: “a visegrádi négyekhez tartozó országok 2030-ra utolérik a nyugati ipari országokat”

– Hruscsov az SZKP XXII. kongresszusán: “húsz év alatt utolérjük és túlszárnyaljuk az Egyesült Államokat.”

– Orbán Berlinben: “Amennyiben az Európai Unió nem tud pénzügyi támogatást adni, Kínához fordulunk”


– Rákosi Budapesten: “Nem kell a Marshall-segély, majd a Szovjetunió kisegít”.


Ön mit gondol, mi történik a miniszterelnökkel?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük