Vágó István olyan összefüggéseket vett észre, amely miatt Orbán magyarázkodni kényszerül – kezd megháborodni a miniszterelnök vagy valami súlyosabb történik vele?


Vágó István
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vágó István újabb dolgot szúrt ki Orbán nyilatkozataiban!

Nem Vágó István az első aki furcsa dolgokat vesz észre Orbán a választások közeledtével egyre hajmeresztőbb és sokasodó nyilatkozataiban. Korábban már beszámoltunk róla, hogy  Farkasházy Tivadar is élesen bírálta a miniszterelnök beszédeit.

A humorista szerint:

NEKEM SZENT MEGGYŐZŐDÉSEM, HOGY ORBÁN KEZD MEGHÁBORODNI.

A korábbi beszédei a mostaniakhoz képest szinte gyerekmondókák. Elmegy egy szegény erdélyi faluba, és azt mondja, nekik, hogy gazdagok, mert magyarok… Hogy a magyar nép menti meg az emberiséget a gonosztól… De tudja, mi a legnagyobb baj? Hogy ezt ő már el is hiszi. Meggyőződésévé válik, hogy ő egy kiválasztott. Mátyás király nem mert ilyet állítani magáról.

Most Vágó István tett közzé egy válogatást arról, hogy a néhány hónapja még gyermekmondókákat mondogató Orbán most stílust váltott. Mint ahogyan Vági is kigyűjtötte, kommunista népvezérek szavait szajkózza papagáj módjára:

– Orbán Berlinben: “a visegrádi négyekhez tartozó országok 2030-ra utolérik a nyugati ipari országokat”– Hruscsov az SZKP XXII. kongresszusán: “húsz év alatt utolérjük és túlszárnyaljuk az Egyesült Államokat.”


– Orbán Berlinben: “Amennyiben az Európai Unió nem tud pénzügyi támogatást adni, Kínához fordulunk”


– Rákosi Budapesten: “Nem kell a Marshall-segély, majd a Szovjetunió kisegít”.

Ön mit gondol, mi történik a miniszterelnökkel?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük