Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lejárt az ideje a pártoknak, a homokóra innentől kezdve villámgyorsan kezd el peregni.

Áder János köztársasági elnök kitűzte a 2018.évi parlamenti választások időpontját

“1990-ben az első szabad országgyűlési választásokon kinyilvánított népakarat április 8-án vált véglegessé. Az azóta eltelt időszakban fiataljaink újabb és újabb nemzedékei váltak értékes és nélkülözhetetlen részévé politikai nemzetünknek.

Magyarország választójoggal rendelkező polgárai az akkori sorsdöntő tavasz óta immár nyolcadik alkalommal dönthetnek arról, hogy kikre bízzák az ország ügyeinek intézését.

Az 1990-es polgári demokratikus átmenet lehetővé tette az európai alkotmányos hagyományokból építkező szabad és független Magyarország megszületését. 1990 óta a választás időpontjának kitűzése a köztársasági elnök alkotmányos joga és kötelessége.

Hazánk ötödik köztársasági elnökeként, élve az Alaptörvényben rám ruházott felelősséggel – külön köszöntve az először szavazó fiatalok százezreit, és tisztelegve az első szabad választások emléke előtt -, a 2018-as általános országgyűlési választásokat április 8-ára írom ki.”

A magyar választók kevesebb mint három hónap múlva urnák elé járulnak, hogy döntsenek, milyen országban akarunk élni. A sorsunk, a saját kezünkben lesz, a szavazófülkében egyedül leszünk. Felelősek vagyunk az ország-, saját magunk., családunk jövőjééért. Mindenkinek el kell menni,  élnie kell jogával. Mert “vétkesek között, cinkos aki néma”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: