Karácsony Gergely elárulta, mi lenne az első dolog, amit kormányfőként tenne – minden tiszteletet megérdemel az ilyen politikus


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Tiszteletre méltó hozzáállás!

Karácsony Gergely az ellenzék legnépszerűbb politikusa a baloldali erők miniszterelnök-jelöltje őszintén és nyíltan beszélt arról, hogy milyen Magyarországot szeretne. Mint ahogy az MSZP és a PM politikai nagygyűlésén is beszélt, sokak csalódhattak a liberális demokráciában, de erre nem az a válasz – mint amit Orbánék hirdetnek – hogy akkor kevesebb szabadságot kell adni az embereknek.

A Karácsony által meghirdetett szociális demokrácia nem néhányak jólétéről szól – mint ahogyan a nemzeti együttműködés rendszere – hanem sokak szabadságáról. De a szabadsághoz egyenlő lehetőségek is kellenek.

A szociális demokrácia nem a tőke kegyét keresi, hanem az emberi tőkébe ruház be – tette hozzá, jelezve, hogy a demokrácia ezen formája jobb egészségügyet, oktatást akar megvalósítani.

Éppen ennek a gondolatnak a jegyében Karácsony Gergely első dolga a gyermekéhezés felszámolása lenne. Azt azonban hozzátette: pokoli nehéz dolga lesz az Orbán Viktor utáni első kormánynak, mert aknákat kell majd kerülgetnie.

Az összefogással kapcsolatban Karácsony úgy fogalmazott: egy ponton túl nem tudnak tovább várni a többi pártra, és csak a szavazókkal foglalkoznak majd.Szerinte 2010-ben sokan bíztak Orbán Viktorban, az erős kézben, de súlyosan csalódniuk kellett.

“Nem volt még senki a magyar történelemben, akinek ekkora esélye lett volna, hogy szolgálja ezt a népet” – fogalmazott, megjegyezve, nem volt még olyan sem, aki ilyen mértékben visszaélt volna hatalmával.

Karácsony Gergely azt kérte az emberektől, ne higgyenek a hamis profétáknak, akik szerint 2018-ban nem lehet győzni.

Nincs még négy évünk! – hangsúlyozta.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük