Karácsony Gergely elárulta, mi lenne az első dolog, amit kormányfőként tenne – minden tiszteletet megérdemel az ilyen politikus


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Tiszteletre méltó hozzáállás!

Karácsony Gergely az ellenzék legnépszerűbb politikusa a baloldali erők miniszterelnök-jelöltje őszintén és nyíltan beszélt arról, hogy milyen Magyarországot szeretne. Mint ahogy az MSZP és a PM politikai nagygyűlésén is beszélt, sokak csalódhattak a liberális demokráciában, de erre nem az a válasz – mint amit Orbánék hirdetnek – hogy akkor kevesebb szabadságot kell adni az embereknek.

A Karácsony által meghirdetett szociális demokrácia nem néhányak jólétéről szól – mint ahogyan a nemzeti együttműködés rendszere – hanem sokak szabadságáról. De a szabadsághoz egyenlő lehetőségek is kellenek.

A szociális demokrácia nem a tőke kegyét keresi, hanem az emberi tőkébe ruház be – tette hozzá, jelezve, hogy a demokrácia ezen formája jobb egészségügyet, oktatást akar megvalósítani.

Éppen ennek a gondolatnak a jegyében Karácsony Gergely első dolga a gyermekéhezés felszámolása lenne. Azt azonban hozzátette: pokoli nehéz dolga lesz az Orbán Viktor utáni első kormánynak, mert aknákat kell majd kerülgetnie.

Az összefogással kapcsolatban Karácsony úgy fogalmazott: egy ponton túl nem tudnak tovább várni a többi pártra, és csak a szavazókkal foglalkoznak majd.

Szerinte 2010-ben sokan bíztak Orbán Viktorban, az erős kézben, de súlyosan csalódniuk kellett.

“Nem volt még senki a magyar történelemben, akinek ekkora esélye lett volna, hogy szolgálja ezt a népet” – fogalmazott, megjegyezve, nem volt még olyan sem, aki ilyen mértékben visszaélt volna hatalmával.

Karácsony Gergely azt kérte az emberektől, ne higgyenek a hamis profétáknak, akik szerint 2018-ban nem lehet győzni.Nincs még négy évünk! – hangsúlyozta.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük