Juhászék most már a DK-nak is nekimentek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Requiem az életbenmaraadásért. Ide jutott Bajnai pártja.

Az Együtt lehetetlen ellenzéki viselkedése és az Új Pólus víziójának kudarca oda juttatta a zászlóbontásakor még 15%-os pártot, hogy trükkök százait alkamazzák ahhoz, hogy valahogy a parlament közelébe kerüljenek.

Valójában itt már nincs szó arról, hogy a kormányváltás felmerülne bárkiben, itt csak a párt túlélése a tét.

Alig, hogy elült a botrány a csepeli választókerület körül, Juhászék ismét támadásba lendültek. Bár a médiában is mondogatta már a párt elnöke legújabb akciójukkal azonban nyíltan bejelentették igényüket Budapest 6. számú választókerületére azaz a Józsefváros-Ferencváros választókerületre, amely az MSZP-DK megállapodás szerint a DK választókerülete.

A választókerületet elárasztották azok a matricák, melyek bár amatőrnek tűnnek valójában nyomdai termékek és amelyek azt követelik, hogy az Együtt politikusa Baranyi Krisztina induljon a választókerületben.

Bár a sajtóhírek szerint az Együtt és a DK tárgyalásokat folytat és előfordulhat, hogy ennek a megállapodásnak az értelmében végül az Együtt meg is nyerheti az indulás jogát ebben a körzetben, azonban finoman szólva is visszás ez a fajta követelőzés.Nehezen lehet baráti cselekedetként értelmezni. Ez maradt hát Bajnai Gordon pártjából, egy követelőző törpe, aki képtelen együttműködni tisztességgel bárkivel.

De legalább az Együtt-DK tárgyalásokról még nem szivárogtak ki hangfelvételek.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük