Juhászék most már a DK-nak is nekimentek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Requiem az életbenmaraadásért. Ide jutott Bajnai pártja.

Az Együtt lehetetlen ellenzéki viselkedése és az Új Pólus víziójának kudarca oda juttatta a zászlóbontásakor még 15%-os pártot, hogy trükkök százait alkamazzák ahhoz, hogy valahogy a parlament közelébe kerüljenek.Valójában itt már nincs szó arról, hogy a kormányváltás felmerülne bárkiben, itt csak a párt túlélése a tét.

Alig, hogy elült a botrány a csepeli választókerület körül, Juhászék ismét támadásba lendültek. Bár a médiában is mondogatta már a párt elnöke legújabb akciójukkal azonban nyíltan bejelentették igényüket Budapest 6. számú választókerületére azaz a Józsefváros-Ferencváros választókerületre, amely az MSZP-DK megállapodás szerint a DK választókerülete.

A választókerületet elárasztották azok a matricák, melyek bár amatőrnek tűnnek valójában nyomdai termékek és amelyek azt követelik, hogy az Együtt politikusa Baranyi Krisztina induljon a választókerületben.

Bár a sajtóhírek szerint az Együtt és a DK tárgyalásokat folytat és előfordulhat, hogy ennek a megállapodásnak az értelmében végül az Együtt meg is nyerheti az indulás jogát ebben a körzetben, azonban finoman szólva is visszás ez a fajta követelőzés.

Nehezen lehet baráti cselekedetként értelmezni. Ez maradt hát Bajnai Gordon pártjából, egy követelőző törpe, aki képtelen együttműködni tisztességgel bárkivel.
De legalább az Együtt-DK tárgyalásokról még nem szivárogtak ki hangfelvételek.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük