Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Requiem az életbenmaraadásért. Ide jutott Bajnai pártja.

Az Együtt lehetetlen ellenzéki viselkedése és az Új Pólus víziójának kudarca oda juttatta a zászlóbontásakor még 15%-os pártot, hogy trükkök százait alkamazzák ahhoz, hogy valahogy a parlament közelébe kerüljenek.

Valójában itt már nincs szó arról, hogy a kormányváltás felmerülne bárkiben, itt csak a párt túlélése a tét.

Alig, hogy elült a botrány a csepeli választókerület körül, Juhászék ismét támadásba lendültek. Bár a médiában is mondogatta már a párt elnöke legújabb akciójukkal azonban nyíltan bejelentették igényüket Budapest 6. számú választókerületére azaz a Józsefváros-Ferencváros választókerületre, amely az MSZP-DK megállapodás szerint a DK választókerülete.

A választókerületet elárasztották azok a matricák, melyek bár amatőrnek tűnnek valójában nyomdai termékek és amelyek azt követelik, hogy az Együtt politikusa Baranyi Krisztina induljon a választókerületben.

Bár a sajtóhírek szerint az Együtt és a DK tárgyalásokat folytat és előfordulhat, hogy ennek a megállapodásnak az értelmében végül az Együtt meg is nyerheti az indulás jogát ebben a körzetben, azonban finoman szólva is visszás ez a fajta követelőzés.

Nehezen lehet baráti cselekedetként értelmezni. Ez maradt hát Bajnai Gordon pártjából, egy követelőző törpe, aki képtelen együttműködni tisztességgel bárkivel.

De legalább az Együtt-DK tárgyalásokról még nem szivárogtak ki hangfelvételek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: