Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes! Önnél is kiveri a biztosítékot, ha megtudja, mi aranyevő Vajna Tímea legnagyobb gondja az életben!

“Köszönöm a sok levelet, amit kaptam Tőletek. Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a @goldenglobes -on, de a német RTL és az @instylemagazine lehozta + @mariahcarey is megdícsérte ?Remélem tetszett az instastorym. Megpróbáltam minél több sztárt elcsípni a kérésetekre. Sok puszit küldök Nektek! Hajrá Magyarország!…” – írja a milliárdos feleség a facebook oldalán.

Csak néhány komment a sok közül:

“Szia Timi! Nagyon sajnalom, h megint a Diort kellett folvenned…Abszolut aterzem a helyzeted. Nekem van ket ovodas gyerekem, akiket egyedul nevelek. Dolgozom teljes munkaidoben, es nem fogod elhinni; meg igy sem jon ossze…a fizetesem 70%-at hiteltorlesztesre koltom, mert a lakas amiben lakunk nem ingyen volt, es sokba kerult az egyetem, meg a diakhitelnek nevezett 22-es csapdaja is…es nagyon durva-most kapaszkodj meg! az atlagnak meg ennyire sincsen penze…hallottam olyanokrol, akik eheznek, nincs penzuk tuzifara, gyogyszerre, stb…hat nem bosszanto, Timi? Viszont a gyemant sokat dob a tavalyi ruhan, koltseghatekony megoldas…?
#diortmindenkinek#hajramagyarorszag#ezaztimi#”

“A hátulja még nincs kész, mégis ebben kellett menned? Nem jött meg az Andrásnak az Erzsébet-utalvány? Ez tök szomorú :(”

“Andy Fatert hol hagytad otthon hörög ? Mondjuk elég ha csak a pin kodja nálad van nagy gond nem lehet……………”

“De nagyon sajnállak. Szerintem gyűjtsünk szegény Timikének. A szívem szakadna meg, ha legközelebb megint egy használt göncöt kellene felvennie.”

“Szegény adjak kölcsön új ruhára pénzt, hogy pózolhass a pénzes pocok mellett?”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: