Durván szétoltották a kommentelők a rinyáló Vajna Tímeát


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Döbbenetes! Önnél is kiveri a biztosítékot, ha megtudja, mi aranyevő Vajna Tímea legnagyobb gondja az életben!

“Köszönöm a sok levelet, amit kaptam Tőletek. Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a @goldenglobes -on, de a német RTL és az @instylemagazine lehozta + @mariahcarey is megdícsérte ?Remélem tetszett az instastorym. Megpróbáltam minél több sztárt elcsípni a kérésetekre. Sok puszit küldök Nektek! Hajrá Magyarország!…” – írja a milliárdos feleség a facebook oldalán.

Csak néhány komment a sok közül:

“Szia Timi! Nagyon sajnalom, h megint a Diort kellett folvenned…Abszolut aterzem a helyzeted. Nekem van ket ovodas gyerekem, akiket egyedul nevelek. Dolgozom teljes munkaidoben, es nem fogod elhinni; meg igy sem jon ossze…a fizetesem 70%-at hiteltorlesztesre koltom, mert a lakas amiben lakunk nem ingyen volt, es sokba kerult az egyetem, meg a diakhitelnek nevezett 22-es csapdaja is…es nagyon durva-most kapaszkodj meg! az atlagnak meg ennyire sincsen penze…hallottam olyanokrol, akik eheznek, nincs penzuk tuzifara, gyogyszerre, stb…hat nem bosszanto, Timi? Viszont a gyemant sokat dob a tavalyi ruhan, koltseghatekony megoldas…?
#diortmindenkinek#hajramagyarorszag#ezaztimi#”

“A hátulja még nincs kész, mégis ebben kellett menned? Nem jött meg az Andrásnak az Erzsébet-utalvány? Ez tök szomorú :(”“Andy Fatert hol hagytad otthon hörög ? Mondjuk elég ha csak a pin kodja nálad van nagy gond nem lehet……………”

“De nagyon sajnállak. Szerintem gyűjtsünk szegény Timikének. A szívem szakadna meg, ha legközelebb megint egy használt göncöt kellene felvennie.”

“Szegény adjak kölcsön új ruhára pénzt, hogy pózolhass a pénzes pocok mellett?”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük