Támadásba lendült az MSZP: olyan üggyel álltak elő a szocik, ami nagyon fájdalmas lesz Orbánéknak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Magára talált az MSZP minden jel szerint.

Tagadhatatlan az ősszel még nem nagyon találták a hangot a szocialisták. Botka kihullásával és az elhúzódó szövetségi tárgyalásokkal nem igazán tudtak felmutatni értékelhető politikai terméket.Senki nem gondolta, hogy pár hónap alatt azonban összeszedi magát a párt. De az MSZP-nek sikerült, nem is akárhogy! Leigazolták Karácsony Gergelyt, a demokratikus ellenzék legnépszerűbb alakját, megerősítették a pártot német kampánystratégákkal és már elő is álltak a kampány eddigi legerősebb ügyével.

Az MSZP harcot indított az Orbán-rendszer talán legfelháborítóbb igazságtalansága ellen, nekimennek a kórházi várólistáknak.

Petíciót indított ugyanis az MSZP és a párt társult ifiszervezete a Societas a magyar egészségügy érdekében. Információink szerint a tegnap indított kezdeményezést máris több ezren írták alá, de nyílván a nyomásgyakorláshoz minél több aláírást kell szereznie a pártnak.

Mint ahogyan az MSZP és a párt ifjúsági szervezete fogalmaz:

A magyar egészségügy mára ezer sebből vérzik. Probléma mértékét az mutatja a legjobban, hogy bizonyos vizsgálatokra több hónapot, akár fél évet is várni kell. Ez azt eredményezni, hogy vagy a gyógyulási folyamat elhúzódik vagy fizetős egészségügyben végeztetik el a betegek a vizsgálatokat, miközben tisztességesen fizetik a TB-t.
Ez tarthatatlan!

Ezért kezdeményezzük, hogy az állam mondja ki és garantálja azt, hogy egyetlen állampolgárának se kelljen 2 hétnél több időt várnia a szükséges vizsgálatainak elvégzésére.

A kezdeményezést itt tudja aláírni (kattintson)


http://varolistanem.hu/alairom/

Ez talán a legfájdalmasabb téma, nem csak az Orbán-rendszernek, hanem mindenkinek! Tarthatatlan, hogy mára ott tartunk, hogy a legkisebb beavatkozásokra, a legfontosabb diagnosztikai eljárásokra is heteket, hónapokat kell várni.

Sok esetben ez egyébként nem is pénz kérdése, hanem szervezési kérdés, de ha pénz kérdése is lenne: hogy a nyavajába fordulhat elő, hogy a 21. században, ahol tudjuk, hogy a legfontosabb hogy a kórokat minél előbb felfedezzék és megkezdődhessen a kezelésük, elviselhetetlenül hosszú várólistákat kell kivárniuk a betegeknek.

Hogy világos legyen a képlet, itt emberéletekről van szó. Az MSZP megindult, az eddigi legjobb, legtámogathatóbb petícióval.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük