Támadásba lendült az MSZP: olyan üggyel álltak elő a szocik, ami nagyon fájdalmas lesz Orbánéknak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Magára talált az MSZP minden jel szerint.

Tagadhatatlan az ősszel még nem nagyon találták a hangot a szocialisták. Botka kihullásával és az elhúzódó szövetségi tárgyalásokkal nem igazán tudtak felmutatni értékelhető politikai terméket.

Senki nem gondolta, hogy pár hónap alatt azonban összeszedi magát a párt. De az MSZP-nek sikerült, nem is akárhogy! Leigazolták Karácsony Gergelyt, a demokratikus ellenzék legnépszerűbb alakját, megerősítették a pártot német kampánystratégákkal és már elő is álltak a kampány eddigi legerősebb ügyével.

Az MSZP harcot indított az Orbán-rendszer talán legfelháborítóbb igazságtalansága ellen, nekimennek a kórházi várólistáknak.

Petíciót indított ugyanis az MSZP és a párt társult ifiszervezete a Societas a magyar egészségügy érdekében. Információink szerint a tegnap indított kezdeményezést máris több ezren írták alá, de nyílván a nyomásgyakorláshoz minél több aláírást kell szereznie a pártnak.

Mint ahogyan az MSZP és a párt ifjúsági szervezete fogalmaz:A magyar egészségügy mára ezer sebből vérzik. Probléma mértékét az mutatja a legjobban, hogy bizonyos vizsgálatokra több hónapot, akár fél évet is várni kell. Ez azt eredményezni, hogy vagy a gyógyulási folyamat elhúzódik vagy fizetős egészségügyben végeztetik el a betegek a vizsgálatokat, miközben tisztességesen fizetik a TB-t.

Ez tarthatatlan!

Ezért kezdeményezzük, hogy az állam mondja ki és garantálja azt, hogy egyetlen állampolgárának se kelljen 2 hétnél több időt várnia a szükséges vizsgálatainak elvégzésére.

A kezdeményezést itt tudja aláírni (kattintson)

http://varolistanem.hu/alairom/

Ez talán a legfájdalmasabb téma, nem csak az Orbán-rendszernek, hanem mindenkinek! Tarthatatlan, hogy mára ott tartunk, hogy a legkisebb beavatkozásokra, a legfontosabb diagnosztikai eljárásokra is heteket, hónapokat kell várni.

Sok esetben ez egyébként nem is pénz kérdése, hanem szervezési kérdés, de ha pénz kérdése is lenne: hogy a nyavajába fordulhat elő, hogy a 21. században, ahol tudjuk, hogy a legfontosabb hogy a kórokat minél előbb felfedezzék és megkezdődhessen a kezelésük, elviselhetetlenül hosszú várólistákat kell kivárniuk a betegeknek.

Hogy világos legyen a képlet, itt emberéletekről van szó. Az MSZP megindult, az eddigi legjobb, legtámogathatóbb petícióval.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük