Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Juhász Péter vasárnap úgy gondolta jó program az MSZP-t gyalázni. Rosszul sült el. Eddig az Együtt nem volt hajlandó tárgyalni, most meg rinyál, hogy velük nem tárgyalnak… ez természetesen az olvasóinak sem tetszett.

Juhász Péter posztja változtatások nélkül:

A sikeres ellenzéki politikusokat akarja kicsinálni az MSZP?
Kinek az érdeke ez, ha nem a Fideszé?
Tegnap jelent meg a hír, hogy a már 2014-ben is győztes, és azóta országgyűlési képviselő Szabó Szabolcs körzetében, Csepelen akar indítani jelöltet vele szemben az MSZP. Tehát nem hajlandó előállítani azt a helyzetet, hogy egy ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesszel.

Mindannyian tudjuk, hogy a kormányváltás alapfeltétele, hogy nem indulnak egymásra az ellenzék jelöltjei, de erről az MSZP vezetése tárgyalni sem hajlandó – Molnár Gyula pártelnök még a levelekre sem válaszol. Írtam neki még Karácsonnyal és Gyurcsánnyal közösen is, majd amikor kiderült, hogy lett MSZP-DK megállapodás, ismét. Egyikre sem jött válasz, az MSZP vezetését hónapok óta nem lehet elérni ebben az ügyben.

Ha Botkának van igaza, hogy igazából a Fidesz irányítja az MSZP-t, akkor meg is értem ezt a mozgást. De néha szeretném azt hinni, hogy ez nem így van, és csak helyi ügyekben érhető tetten ez az együttműködés, ahogy mondjuk a IX. kerületben tárta fel Baranyi Kriszta az önkormányzati lakások kijátszása és a parkolási ügyek kapcsán.

Ha azonban rendszerszinten látjuk, hogy nem képesek az ellenzék sikeréért politizálni, akkor nehéz másra következtetni. Márpedig ha több jelölt áll a Fidesszel szemben, az kizárólag a Fidesz érdeke, nem az ellenzéki siker kulcsa, hiszen meg lehetne akadályozni egy újabb Orbán-kormány magalakulását, de ahhoz nem ez az út vezet.

Amíg csak lehet, az Együtt el akarja érni, hogy egy jelölt legyen szemben kihívóként minden kerületben a Fidesszel. Ez ugyanis a Fidesz legyőzésének feltétele.
Ha erre nem hajlandó az MSZP, akkor tudomásul vesszük, hogy Botkának volt igaza, és jó szívvel indulunk rá a Fidesz MSZP színekben indított jelöltjeire.
Ha szerited is fontos lenne, hogy ne a sikeres ellenzéki képviselőkre indítson rá jelöltet az MSZP, nyomj a lájkra!

Juhász Péter gyalázkodó facebook bejegyzésből a fotó

A kommentelők nem kímélték Juhászt. Íme néhány hozzászólás a teljesség igénye nélkül:

“Éppen az Együtt az, aki nem akar senkivel együttműködni. Csak elvár, számon kér, de a közös sikerbe semmit nem ad bele. Különben is, tudtommal Szabó Szabolcs a Szolidaritás embereként lett az Együtt jelöltje Csepel-Soroksáron, mely szervezettel az Együtt azóta szintén szakított. Csak mások sikere meg szavazata kell, meg a nagyképűség, amivel a saját, többre érdemes politikusaikat is szégyenletes helyzetbe hozzák?”

“Kedves Juhász Péter! Az Együtt hangoztatta folyamatosan hogy az elmúlt 27 év politikusaiból nem kérnek akkor most miről beszél? Mit kéne csinálni a többi ellenzéki pártnak? Félreállni hogy csak az Együtt jelöltje nyerjen? Az a párt aki titkos felvételt készít arról aki nem az Együtt kottájából játszik számomra hiteltelen!!!!!!”

“Azt tudjuk a médiából, hogy ki az a Bangóné de ki az a Szabó Szabolcs? Mert ok, hogy ő Együttes képviselő de semmit nem hallottunk róla az utóbbi 4 évben ellentétben Bangónéval aki folyamatosan harcol. Mellesleg azért fura lenne ha egy 1 % alatti párt diktálna.”

“Az MSZP miatt? Bakker! Ki nem akart “közösködni”? Többek között ti sem! Az MSZP és Botka, most pedig Karácsony is ezt mondja. Már ti is amnéziásak vagytok, mint a fidesz? Tárgyalni sem voltatok hajlandóak!”

“Mondja ezt annak a pártnak az elnöke, aki senkivel nem hajlandó együttműködni, és alulról nézegeti az 1%-ot. 🙂 Az év vicce :D”

“Nagyon szimpatikus voltál régen Juhi de az utóbbi időben már csak szenvedsz….. meg tudnád mondani, hogy mit tett Szabó Szabolcs az utóbbi években? Direkt nem azt kérdezem, hogy Csepelért csak azt hogy általában….. nem nagyon tudok felidézni semmit. Viszont Bangónénál harciasabb és vehemensebb politikus nem sok van hazánkban. Miért nem fogtok össze végre Karácsonnyal? Mert jelenleg az 1 % alatti népszerűségetek egy utat mutat nektek csak….. az bizony Parlamenten kívüli.”

Forrás: Facebook / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: