Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Harc a nagyúrral:

Ezer este múlt ezer estre,
A vérem hull, hull, egyre hull,
Messziről hívnak, szólongatnak
És mi csak csatázunk vadul:
Én s a disznófejű Nagyúr

/Ady Endre – Harc a nagyúrral/

indulhatott volna Gurmai Zita az MSZP elnökségi tagjának sajtótájékoztatója, ugyanis nagyon úgy tűnik a Fidesz szent tehenének számító politikusra vadászik az MSZP harcos amazonja.

A Fidesz disznófejű nagyura Kósa Lajos kényes ügyeinek nyomába eredt az MSZP politikusa és úgy tűnik nem fogja elengedni.

Mátészalkán veszi üldözőbe a Kósa-család a felcsúti Mészáros-családot. Állami pénz, fideszes családi vállalkozás, korrupt fejesek, ez a Fidesz-féle családtámogatási rendszer.

Felháborító, ha az ügy részleteit nézzük, hány fideszes kézen keresztül jutottunk el oda, hogy Kósa Lajos miniszter családja egy hitelképes, majd százmilliós állami támogatást is élvező sertéstelep tulajdonosa lett, ráadásul az egész ügyletet egy Mészáros-bank fedezi. A miniszter szerint ez magánügy. Szerintünk ahol közpénz van, az közügy. Ott nincs helye alkotmányos költségeknek!

Az ügyben közbenjáró Fidesz-közeli ügyvéd – aki hitelt intézett a telepre – szintén jól járt Kósa Lajos nyugdíjas szövetkezeti törvényével. Létezhet, hogy ukrán nyugdíjasok szövetkezetbe tömörülve fogják gondozni a Kósa-farmot?

Kósa Lajos minisztériumát még tárca nélkül is átjárja a korrupció, felszólítjuk, hogy azonnali hatállyal és az utolsó forintig fizesse vissza a közpénzen nyert támogatásokat és mondjon le miniszteri kinevezéséről!

Az MSZP minden disznóságot meg fog torolni. – írja Gurmai Zita az MSZP országos elnökségi tagja.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: