Felrobbantotta az internetet az MSZP legújabb kezdeményezése – néhány óra leforgása alatt több ezren álltak mögé


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lehetett számítani a sikerre, de nem ekkorára!

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy az MSZP harcot hirdetett a magyar egészségügy érdekében és petícióban követeli a várólisták eltörlését.

Az MSZP és a párt társult ifjúsági szervezete a Societas kampányba kezdett a tarthatatlan egészségügyi állapotok felszámolása érdekében. A várólistanem.hu oldalon információnk szerint kevesebb mint egy nap alatt máris több ezren támogatták az MSZP kezdeményezését. Ez pedig ilyen rövid idő leforgása alatt hatalmas siker!

Már több száz megosztás felett jár az akció, amely a tarthatatlan kórházi állapotokra hívja fel a figyelmet.

Mint ahogyan arról a kezdeményezők is írnak:

A magyar egészségügy mára ezer sebből vérzik. Probléma mértékét az mutatja a legjobban, hogy bizonyos vizsgálatokra több hónapot, akár fél évet is várni kell.Ezért kezdeményezzük, hogy az állam garantálja azt, hogy egyetlen állampolgárának se kelljen 2 hétnél több időt várnia a szükséges vizsgálatainak elvégzésére. Szerintünk ez lenne a minimum.

Ha egyetértesz a kezdeményezésünkkel itt tudod elolvasni és aláírni: http://varolistanem.hu/alairom/

A petíció mellett az MSZP szembesítő kampányba is kezdett, hogy bemutassa a tarthatatlan kórházi állapotokat. Úgy néz ki az MSZP magára talált és végre megtalálta az ügyet, amivel versenyképesen harcba tud szállni a Fidesszel szemben.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük