Akkorát alázott az MSZP Németh “Rezsibiztos” Szilárdra, hogy az kiüti a közfalat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ezek után mondja valaki, hogy az MSZP-ben nincs tök.

A Fidesz IQ harcosát konkrétan szétkapta az MSZP darabjaira. Az MSZP-nek meg baromi nagy humorérzéke s mindemellett rendkívüli politikai éleslátása van. Mi történhetett, hogy ezeket a jelzőket írjuk az MSZP-ről?

Németh Szilárd a parlament rezsiharcosa az előző évben úgy rászállt az MSZP egyik legnépszerűbb politikusára, ahogyan csak óvodás tud a nutelláskenyérre. Sőt mit több, hogy továbbvigyük az óvodai hasonlatot a rossz nyelvek szerint úgy kezdte csipkedni (csipkodni) az MSZP parlamenti képviselőjét, mint amikor elindul a hajhúzogatás abban a bizonyos életkorban.

Egy szó mint száz Németh Szilárd odáig ment Bangóné Borbély Ildikóval, hogy személyes facebook oldalán egy szabályos Bangóné oltárt is készített:

Szóval Németh alaptalanul ugyan, de ovis módjára cseszegette a politikusnőt. Az MSZP pedig meglepő lépésre szánta el magát.Ha Németh ennyire “akarja” Bangónét megkaphatja. A hírek szerint ugyanis az MSZP eldöntötte Németh Szilárd ellen fogja indítani a politikust. A csepeli választókerületben, amelyben egyébként is jól fekszik a baloldal Németh Szilárd ellenfele lesz a szocialista politikusnő.

Addig jár a korsó a kútra kedves Szilárd…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük