Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezek után mondja valaki, hogy az MSZP-ben nincs tök.

A Fidesz IQ harcosát konkrétan szétkapta az MSZP darabjaira. Az MSZP-nek meg baromi nagy humorérzéke s mindemellett rendkívüli politikai éleslátása van. Mi történhetett, hogy ezeket a jelzőket írjuk az MSZP-ről?

Németh Szilárd a parlament rezsiharcosa az előző évben úgy rászállt az MSZP egyik legnépszerűbb politikusára, ahogyan csak óvodás tud a nutelláskenyérre. Sőt mit több, hogy továbbvigyük az óvodai hasonlatot a rossz nyelvek szerint úgy kezdte csipkedni (csipkodni) az MSZP parlamenti képviselőjét, mint amikor elindul a hajhúzogatás abban a bizonyos életkorban.

Egy szó mint száz Németh Szilárd odáig ment Bangóné Borbély Ildikóval, hogy személyes facebook oldalán egy szabályos Bangóné oltárt is készített:

Szóval Németh alaptalanul ugyan, de ovis módjára cseszegette a politikusnőt. Az MSZP pedig meglepő lépésre szánta el magát.

Ha Németh ennyire “akarja” Bangónét megkaphatja. A hírek szerint ugyanis az MSZP eldöntötte Németh Szilárd ellen fogja indítani a politikust. A csepeli választókerületben, amelyben egyébként is jól fekszik a baloldal Németh Szilárd ellenfele lesz a szocialista politikusnő.

Addig jár a korsó a kútra kedves Szilárd…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: