Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e bátorsága Kósának válaszolni!

Gurmai Zita az MSZP elnökségi tagja nagyon fején találta a szöget, amikor Kósa Lajost a Fidesz politikusát kérdezte az alábbiakról:

A Kósa-család egy 116 milliós saját tőkéjű céget 6 millióért szerzett meg, attól a Fiák Istvántól, aki kilobbizta Kósa Lajosnál nyugdíjas munkaerő szövetkezetekről szóló törvényt. Egy több százmilliót érő sertéstelepet pedig pont akkor vettek meg, amikor még pályázhattak állami támogatásra.

A meglepően jó időzítésnek meg is lett a haszna, 123 millió forint állami támogatásban részesülnek és sikerrel pályáztak más támogatásokra is. A cég 3 milliót kapott génmegőrzésre és 23 milliót “sertésjólétre”.

A gazdagodással kapcsolatban több kérdés is felmerül. Kósa a céget kérte Fiáktól a neki kedvező törvény elfogadásáért? Orbán vajon végleg búcsút akar venni Kósától és megkezdte a kifizetését az adófizetők pénzéből az állami támogatással?

Kósa Lajosnak el kell számolnia arról, hogy miből tollasodnak! Amíg ezt nem teszi meg addig ezt a hirtelen jött gazdagodást csak úgy lehet tekinteni, hogy elkezdte behajtani a korábbi szívességeinek az árát.

A magyar embereknek, a debreceni választóknak joguk van tudni a választ.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: