Keményen bekérdezett: Vajon Kósa Lajosnak lesz bátorsága válaszolni Gurmai Zita kérdéseire?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e bátorsága Kósának válaszolni!

Gurmai Zita az MSZP elnökségi tagja nagyon fején találta a szöget, amikor Kósa Lajost a Fidesz politikusát kérdezte az alábbiakról:

A Kósa-család egy 116 milliós saját tőkéjű céget 6 millióért szerzett meg, attól a Fiák Istvántól, aki kilobbizta Kósa Lajosnál nyugdíjas munkaerő szövetkezetekről szóló törvényt. Egy több százmilliót érő sertéstelepet pedig pont akkor vettek meg, amikor még pályázhattak állami támogatásra.

A meglepően jó időzítésnek meg is lett a haszna, 123 millió forint állami támogatásban részesülnek és sikerrel pályáztak más támogatásokra is. A cég 3 milliót kapott génmegőrzésre és 23 milliót “sertésjólétre”.

A gazdagodással kapcsolatban több kérdés is felmerül. Kósa a céget kérte Fiáktól a neki kedvező törvény elfogadásáért? Orbán vajon végleg búcsút akar venni Kósától és megkezdte a kifizetését az adófizetők pénzéből az állami támogatással?

Kósa Lajosnak el kell számolnia arról, hogy miből tollasodnak! Amíg ezt nem teszi meg addig ezt a hirtelen jött gazdagodást csak úgy lehet tekinteni, hogy elkezdte behajtani a korábbi szívességeinek az árát.A magyar embereknek, a debreceni választóknak joguk van tudni a választ.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük