Karácsony Gergelyt nem lehet megállítani: Újabb sikereket zsebelt be a baloldal miniszterelnök-jelöltje


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy tűnik, Karácsony Gergely megállíthatatlan!

Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelölje újabb jelét adta annak, hogy jó döntés volt a jelölése, ugyanis sorra gyűjti maga köré a közélet legmeghatározóbb véleményformálóinak támogatását.

Korábban több orgánum is beszámolt arról, hogy több mint 18 közéleti szereplő állt Karácsony mögé többek között Bálint Gazda is. A HírHugó nemrégiben beszámolt arról, hogy a 18-as lista tovább bővült, sőt választási mozgalom is alakult.

Most azonban bebizonyosodott, hogy Karácsony Gergely nem csak az értelmiség körében hasít, hanem a választópolgárok körében is. Szinte példa nélkül 4 nap alatt több mint 12.000 új kedvelőt szerzett a politikus facebookon, és átlépte a 100 ezer fős álomhatárt kedvelők szintjén.

Karácsony facebook oldalához ezen a linken keresztül lehet csatlakozni:

Karácsony Gergely

Karácsony Gergely. 181,998 likes · 9,994 talking about this. Miniszterelnök-jelölt. A Párbeszéd Magyarországért társelnöke, Zugló polgármestere. Segítsd a kampányomat, mert mindenki számít:… 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük