Karácsony Gergelyt nem lehet megállítani: Újabb sikereket zsebelt be a baloldal miniszterelnök-jelöltje


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy tűnik, Karácsony Gergely megállíthatatlan!

Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelölje újabb jelét adta annak, hogy jó döntés volt a jelölése, ugyanis sorra gyűjti maga köré a közélet legmeghatározóbb véleményformálóinak támogatását.Korábban több orgánum is beszámolt arról, hogy több mint 18 közéleti szereplő állt Karácsony mögé többek között Bálint Gazda is. A HírHugó nemrégiben beszámolt arról, hogy a 18-as lista tovább bővült, sőt választási mozgalom is alakult.

Most azonban bebizonyosodott, hogy Karácsony Gergely nem csak az értelmiség körében hasít, hanem a választópolgárok körében is. Szinte példa nélkül 4 nap alatt több mint 12.000 új kedvelőt szerzett a politikus facebookon, és átlépte a 100 ezer fős álomhatárt kedvelők szintjén.

Karácsony facebook oldalához ezen a linken keresztül lehet csatlakozni:

Karácsony Gergely

Karácsony Gergely. 181,998 likes · 9,994 talking about this. Miniszterelnök-jelölt. A Párbeszéd Magyarországért társelnöke, Zugló polgármestere. Segítsd a kampányomat, mert mindenki számít:…

 
 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük