Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Politikai lap ide vagy oda, ezt a történetet muszáj megosztanunk!

Maga a mentőápoló sem tudta szavakba önteni azt az érzést, amit egy pesti pincekocsmában élt át a minap munkája során.

Egy fejsérültnek nyújtott épp segítséget, amikor egy etiles leheletű, szinte könnyekig meghatódott férfi egyszerűen átölelte és hosszú másodpercekig magához szorította. Kiderült, pár héttel ezelőtt ugyanez a bajtárs nyújtott segítséget a harmincas éveiben járó férfinek egy munkahelyi baleset kapcsán.

A férfi annyira hálás volt a szakembernek, hogy percekig hálálkodott, sőt a kocsma többi vendégével is megosztotta saját sérülésének történetét. „Ez egy igazi mentős! Ha Ő nem ment meg, én ma nem vagyok” mesélte harsányan. Az egykori beteg első kézből származó tapasztalata meg is nyugtatta az ellátás alatt álló sorstársat, így a további ellátás is egyszerűbbé vált.

A jelenet annyira szürreálisra sikerült, hogy többen még italra is invitálták a szolgálatban levő bajtársat, aki természetesen visszautasította a meghívásokat. „Először zavaró volt, hogy sérült ellátás közben átölel valaki, de hát ő így mutatta ki a háláját. Tulajdonképp kedves és őszinte reakció volt, ami inkább mosolyra késztetett, mintsem haragra” – mondta az ápoló, akinek az ellátás végére a kocsma összes vendége köszönte meg, hogy a mentőhivatást választotta.

A fejsérültet végül stabil állapotban szállították kórházba a mentők. -írja mindezt az OMSZ hivatalos facebook oldala.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: