Ennyire szürreális dolog még nem történt pincekocsmában. Minden azzal kezdődött, hogy mentőt kellett hívni…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Politikai lap ide vagy oda, ezt a történetet muszáj megosztanunk!

Maga a mentőápoló sem tudta szavakba önteni azt az érzést, amit egy pesti pincekocsmában élt át a minap munkája során.

Egy fejsérültnek nyújtott épp segítséget, amikor egy etiles leheletű, szinte könnyekig meghatódott férfi egyszerűen átölelte és hosszú másodpercekig magához szorította. Kiderült, pár héttel ezelőtt ugyanez a bajtárs nyújtott segítséget a harmincas éveiben járó férfinek egy munkahelyi baleset kapcsán.

A férfi annyira hálás volt a szakembernek, hogy percekig hálálkodott, sőt a kocsma többi vendégével is megosztotta saját sérülésének történetét. „Ez egy igazi mentős! Ha Ő nem ment meg, én ma nem vagyok” mesélte harsányan. Az egykori beteg első kézből származó tapasztalata meg is nyugtatta az ellátás alatt álló sorstársat, így a további ellátás is egyszerűbbé vált.

A jelenet annyira szürreálisra sikerült, hogy többen még italra is invitálták a szolgálatban levő bajtársat, aki természetesen visszautasította a meghívásokat. „Először zavaró volt, hogy sérült ellátás közben átölel valaki, de hát ő így mutatta ki a háláját. Tulajdonképp kedves és őszinte reakció volt, ami inkább mosolyra késztetett, mintsem haragra” – mondta az ápoló, akinek az ellátás végére a kocsma összes vendége köszönte meg, hogy a mentőhivatást választotta.

A fejsérültet végül stabil állapotban szállították kórházba a mentők. -írja mindezt az OMSZ hivatalos facebook oldala.
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük