Korózs Lajos olyat tett, amiért a legnagyobb tisztelet illeti az ellenzéki oldalon – itt kezdődik az emberi minőség


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP politikusa megmutatta mit jelent az, hogy embernek lenni.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a mindenki által ismert Korózs Lajos, az MSZP nyugdíj és szociális ügyi politikusa, a parlament Népjóléti bizottságának tagja bizony kénytelen volt átadni a körzetét, melyben immáron több éve dolgozik és lakik a Demokratikus Koalíció jelöltje részére.

Korózs Lajos az MSZP egyik legfontosabb politikusai közé tartozik. A szociális és nyugdíjügyi szakember nem az a tipikusan parlamentben politizáló fajta. Nem egyszer vitte utcára  a szó jó értelmében a nyugdíjasok ügyét. Aktívan és szakmai módon harcol minden általa elérhető eszközzel a Fidesz rendszerével szemben.

És ő az a politikus aki a megállapodás érdekében hátralépett az egri választókerületben, ahol talán a legesélyesebb jelöltnek volt mondható. Ez pedig tagadhatatlanul erényes lépés volt. Korózs meghozta azt az áldozatot, amit meg kellett hoznia a megállapodás érdekében.

Most azonban még nagyobb lépésre szánta el magát. Saját maga ajánlotta a választók figyelmébe Kertészné Kormos Noémit, a DK színeiben Korózs korábbi körzetében induló politikust.Mint ahogyan a szocialista politikus facebook oldalán fogalmaz:

Közös sajtótájékoztatón mutattam be és ajánlottam a választópolgárok figyelmébe Kertészné Kormos Noémit, a Heves 01-es választókörzet baloldali jelöltjét. Én hiszek a közös értékeinkben; a szolidaritásban, az egyenlőségben és a szabadság eszméjében.

Hiszem, hogy a Fidesz velejéig romlott rendszerét egy igazságos társadalomnak kell követni. A 106 egyéni körzetben való megállapodás csak az első lépés volt szerintem. Közös miniszterelnök-jelöltre, közös listára és közös kampánystratégiára is szükség van a NER megtöréséhez! Természetesen közös programra is, ez utóbbi könnyen összehozható.

Ahogy látom a demokratikus ellenzék programjait, azok 99%-ban azonosságokat mutatnak, legyen szó az “egyenlő munkáért egyenlő bért elvének” érvényesítéséről, a minimáljövedelemtől a megélhetési minimumon át, az alapjövedelemig. Az oktatás a KLIKK karmaiból való felszabadításától, a 18 éves tankötelezettség visszaállításától, az egyetemi autonómia megteremtéséig. Bármit említhetnék.

Egy szó mint száz: Hajrá Kertészné Kormos Noémi!

Ilyen gesztusokra szerintünk csak a legnagyobbak képesek. Respect Lajos!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük