Több tucat halálos áldozatot követelt már az idei tél, a kormány nem tesz semmit


Hajléktalanok télen Debrecenben
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Már legalább 63 áldozatot követelt a hideg ezen a télen a Magyar Szociális Fórum információi alapján.

Az áldozatok többsége mélyszegénységben, fűtetlen lakásokban, míg néhányan az utcán, aluljárókban, illetve kórházba szállításuk vagy ellátásuk közben haltak meg, mert sajnálatos módon már nem tudták megmenteni az életüket a mentős szakemberek és az orvosok.

Ahogyan a 24.hu írja Tavaly télen 203-an fagytak meg Magyarországon – tájékoztatott róla a Magyar Szociális Fórum csütörtökön.

A szervezet szerint még március második felében is ketten hűltek ki végzetesen közterületen, a szabad ég alatt.

Az előző télhez képest hússzal többen, 2014-2015 teléhez képest pedig 66-al többen szenvedtek fagyhalált. A 2005 óta eltelt 12 évben összesen 2863-an estek a fagyhalál áldozatául.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük