Több tucat halálos áldozatot követelt már az idei tél, a kormány nem tesz semmit


Hajléktalanok télen Debrecenben
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Már legalább 63 áldozatot követelt a hideg ezen a télen a Magyar Szociális Fórum információi alapján.

Az áldozatok többsége mélyszegénységben, fűtetlen lakásokban, míg néhányan az utcán, aluljárókban, illetve kórházba szállításuk vagy ellátásuk közben haltak meg, mert sajnálatos módon már nem tudták megmenteni az életüket a mentős szakemberek és az orvosok.

Ahogyan a 24.hu írja Tavaly télen 203-an fagytak meg Magyarországon – tájékoztatott róla a Magyar Szociális Fórum csütörtökön.

A szervezet szerint még március második felében is ketten hűltek ki végzetesen közterületen, a szabad ég alatt.

Az előző télhez képest hússzal többen, 2014-2015 teléhez képest pedig 66-al többen szenvedtek fagyhalált. A 2005 óta eltelt 12 évben összesen 2863-an estek a fagyhalál áldozatául.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük