Így fogadta a felesége Havas szexuális zaklatási ügyét


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Havas Henrik először beszélt arról, hogyan reagáltak családtagjai, miután nyilvánosan szexuális zaklatással vádolták meg.

“Azt, ami velem történt, a szakmában úgy hívják, karaktergyilkosság. Na ezt a kifejezést nem használta sem a feleségem, sem a lányom! A feleségem kissé emelt hangon kérdezte meg tőlem: már megint mibe keveredtél? A lányom elsírta magát….”

– árulta el Havas a Story magazinnak, majd hosszan ecsetelte, hogy az már nem is nagyon viseli meg a családját, ha kirúgják valahonnan – ebben ugyanis már nagy rutinra tettek szert.

Korábban beszámoltunk róla, hogy:

A Való Világban ismertté vált, de a második sorozatban is feltűnő Baukó Éva a Facebookon jelentette be, hogy nyolc évvel ezelőtt szexuálisan molesztálta Havas Henrik.

 Az index.hu szerint korábban, 2012-ben Dopemannek adott egy interjút, amiben azt állította, hogy Havas Henrik análisan akart vele közösülni.

Azóta mások is vádakat fogalmaztak meg Havassal szemben, aki azt állítja, hogy ez nem más, mint egy politikai lejárató kampány ellene.

borsonline.hu/Balramagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük