Így fogadta a felesége Havas szexuális zaklatási ügyét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Havas Henrik először beszélt arról, hogyan reagáltak családtagjai, miután nyilvánosan szexuális zaklatással vádolták meg.

“Azt, ami velem történt, a szakmában úgy hívják, karaktergyilkosság. Na ezt a kifejezést nem használta sem a feleségem, sem a lányom! A feleségem kissé emelt hangon kérdezte meg tőlem: már megint mibe keveredtél? A lányom elsírta magát….”

– árulta el Havas a Story magazinnak, majd hosszan ecsetelte, hogy az már nem is nagyon viseli meg a családját, ha kirúgják valahonnan – ebben ugyanis már nagy rutinra tettek szert.

Korábban beszámoltunk róla, hogy:

A Való Világban ismertté vált, de a második sorozatban is feltűnő Baukó Éva a Facebookon jelentette be, hogy nyolc évvel ezelőtt szexuálisan molesztálta Havas Henrik.

 Az index.hu szerint korábban, 2012-ben Dopemannek adott egy interjút, amiben azt állította, hogy Havas Henrik análisan akart vele közösülni.Azóta mások is vádakat fogalmaztak meg Havassal szemben, aki azt állítja, hogy ez nem más, mint egy politikai lejárató kampány ellene.

borsonline.hu/Balramagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük