Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Deutsch Tamás, a Fidesz alapítótagja sajtótájékoztatója minden jóérzésű embernél kiverte a biztosítékot…

 

 

A Digitális Jólét Programjáért felelős biztos keddi sajtótájékoztatóján arról a hírről is szót ejtett, hogy egy már Amerikában is partvonalra szorult, a pedofíliát adott esetben megengedhetőnek tartó megmondóember, Milo Yiannopoulos tart előadást egy V4-es konferencián. De Deutsch szerint Horn Gyula múltja – a Fidesz EP-képviselője kijelentette, hogy Horn saját népére lőtt – sokkal nagyon erkölcsi kérdéseket vet fel, mint Milo Yiannopoulos kijelentése. Írja a hvg.hu

Horn Gyula

Horn Gyula családja közleményben reagált Deutsch Tamás mélyen felháborító mondataira.

Melyben leírják, hogy soha senki nem bizonyította, hogy Horn erőszakos cselekményekben vett volna részt. A sárdobálás mindig kudarcba fulladt, Horn Gyula erkölcsileg kikezdhetetlen. Unfair és méltatlan, hogy “egy néhai politikust” támadnak, aki nem tud reagálni. Horn politikai szerepét a támadások sem kisebbíthetik.

 

És végül a közlemény zárósorai: Noha a fentiek fényében empatikusan talán megérthetővé is lenne azon percemberek dühödt frusztrációja és az ebből fakadó rágalmazó hevülete, akiknek még lábjegyzet sem fog jutni a történelemkönyvekben, mindazonáltal nem tűrhetjük szó nélkül az ilyen ténybelileg alaptalan és erkölcsileg nívótlan megnyilvánulásokat.

 

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: