HORN GYULA FIA ÚGY LEOLTOTTA DEUTSCH TAMÁST, HOGY AZT TANÍTANI KELLENE


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 133
    Shares

Deutsch Tamás, a Fidesz alapítótagja keddi sajtótájékoztatója minden jóérzésű embernél kiverte a biztosítékot…

A Digitális Jólét Programjáért felelős biztos keddi sajtótájékoztatóján arról a hírről is szót ejtett, hogy egy már Amerikában is partvonalra szorult, a pedofíliát adott esetben megengedhetőnek tartó megmondóember, Milo Yiannopoulos tart előadást egy V4-es konferencián. De Deutsch szerint Horn Gyula múltja – a Fidesz EP-képviselője kijelentette, hogy Horn saját népére lőtt – sokkal nagyon erkölcsi kérdéseket vet fel, mint Milo Yiannopoulos kijelentése. Írja a hvg.hu

Horn Gyula

Horn Gyula családja közleményben reagált Deutsch Tamás mélyen felháborító mondataira.

Melyben leírják, hogy soha senki nem bizonyította, hogy Horn erőszakos cselekményekben vett volna részt. A sárdobálás mindig kudarcba fulladt, Horn Gyula erkölcsileg kikezdhetetlen. Unfair és méltatlan, hogy “egy néhai politikust” támadnak, aki nem tud reagálni. Horn politikai szerepét a támadások sem kisebbíthetik.

És végül a közlemény zárósorai: Noha a fentiek fényében empatikusan talán megérthetővé is lenne azon percemberek dühödt frusztrációja és az ebből fakadó rágalmazó hevülete, akiknek még lábjegyzet sem fog jutni a történelemkönyvekben, mindazonáltal nem tűrhetjük szó nélkül az ilyen ténybelileg alaptalan és erkölcsileg nívótlan megnyilvánulásokat.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 133
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük