HORN GYULA FIA ÚGY LEOLTOTTA DEUTSCH TAMÁST, HOGY AZT TANÍTANI KELLENE


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Deutsch Tamás, a Fidesz alapítótagja keddi sajtótájékoztatója minden jóérzésű embernél kiverte a biztosítékot…

A Digitális Jólét Programjáért felelős biztos keddi sajtótájékoztatóján arról a hírről is szót ejtett, hogy egy már Amerikában is partvonalra szorult, a pedofíliát adott esetben megengedhetőnek tartó megmondóember, Milo Yiannopoulos tart előadást egy V4-es konferencián. De Deutsch szerint Horn Gyula múltja – a Fidesz EP-képviselője kijelentette, hogy Horn saját népére lőtt – sokkal nagyon erkölcsi kérdéseket vet fel, mint Milo Yiannopoulos kijelentése. Írja a hvg.hu

Horn Gyula

Horn Gyula családja közleményben reagált Deutsch Tamás mélyen felháborító mondataira.

Melyben leírják, hogy soha senki nem bizonyította, hogy Horn erőszakos cselekményekben vett volna részt. A sárdobálás mindig kudarcba fulladt, Horn Gyula erkölcsileg kikezdhetetlen. Unfair és méltatlan, hogy “egy néhai politikust” támadnak, aki nem tud reagálni. Horn politikai szerepét a támadások sem kisebbíthetik.

És végül a közlemény zárósorai: Noha a fentiek fényében empatikusan talán megérthetővé is lenne azon percemberek dühödt frusztrációja és az ebből fakadó rágalmazó hevülete, akiknek még lábjegyzet sem fog jutni a történelemkönyvekben, mindazonáltal nem tűrhetjük szó nélkül az ilyen ténybelileg alaptalan és erkölcsileg nívótlan megnyilvánulásokat.

Forrás: HVG / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük