KIDERÍTETTÜK, MENNYI A VAGYONA ORBÁN LEGFŐBB BIZALMASÁNAK


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elképesztő nyereségre tett szert 2017-ben is a Csányi Sándor tulajdonában levő mezőgazdasági óriáscég.

Mint tudjuk Csányi Sándor magyar közgazdász, bankár, üzletember, Magyarország leggazdagabb és 2. legbefolyásosabb személye. 2010 óta a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke.
Döbbenetes nyereséggel zárt idén is a Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató tulajdonában lévő nádudvari KITE Zrt.

A technológia egyre inkább terjedőben van, a precíziós eszközök használatáról, létjogosultságáról nem kell meggyőzni a termelőket – vallja az agrárszektor.hu-nak nyilatkozó Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója.
A KITE Zrt. tavaly 3 százalékkal, 247,5 milliárd forintra növelte árbevételét. Az előző évhez viszonyítva idén töretlen árbevétel-növekménnyel számolnak, előre láthatóan 265 milliárd Ft körül alakul a cég árbevétele.

2017-ben mind a műszaki, mind az agronómiai üzletág forgalma növekedett, ezen belül a gépkereskedelem, a szervizszolgáltatás és a terménykereskedelem tekintetében is jelentős forgalomnövekményt értek el. Írja az agrarszektor.hu

Forrás: sztarklikk.hu/agrarszektor.hu/BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük