KIDERÍTETTÜK, MENNYI A VAGYONA ORBÁN LEGFŐBB BIZALMASÁNAK


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Elképesztő nyereségre tett szert 2017-ben is a Csányi Sándor tulajdonában levő mezőgazdasági óriáscég.

Mint tudjuk Csányi Sándor magyar közgazdász, bankár, üzletember, Magyarország leggazdagabb és 2. legbefolyásosabb személye. 2010 óta a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke.
Döbbenetes nyereséggel zárt idén is a Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató tulajdonában lévő nádudvari KITE Zrt.

A technológia egyre inkább terjedőben van, a precíziós eszközök használatáról, létjogosultságáról nem kell meggyőzni a termelőket – vallja az agrárszektor.hu-nak nyilatkozó Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója.
A KITE Zrt. tavaly 3 százalékkal, 247,5 milliárd forintra növelte árbevételét. Az előző évhez viszonyítva idén töretlen árbevétel-növekménnyel számolnak, előre láthatóan 265 milliárd Ft körül alakul a cég árbevétele.2017-ben mind a műszaki, mind az agronómiai üzletág forgalma növekedett, ezen belül a gépkereskedelem, a szervizszolgáltatás és a terménykereskedelem tekintetében is jelentős forgalomnövekményt értek el. Írja az agrarszektor.hu

Forrás: sztarklikk.hu/agrarszektor.hu/BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük