ETTŐL A TE ZSEBEDBEN IS KINYÍLIK A BICSKA – AZ ORBÁN KORMÁNY POFÁTLANSÁGA MINDENT TÚLLÉPETT


during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Elképesztő aljasság! A Fidesz állami támogatása a 2017-es költségvetésben 876,6 millió forint volt, ehhez társult ugye még a KDNP kicsit több mint 150 milliója. De Orbán Viktor levélben kéreget!

Levélben keresi meg Orbán Viktor miniszterelnök azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak – ezt a kormánypárt írja közleményében.

Orbán a levélben „szót ejt az előttünk álló időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon” – közölte a Fidesz. Hozzáteszik: a levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit. Írja a 24.hu.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük