Soha ilyen kemény közleményt nem adott még ki a mentőszolgálat – ha megtudod miért te is mélyen egyet fogsz velük érteni


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Minden tiszteletünk a mentőszolgálaté!

Ezt fontos leszögezni minden alkalommal, mikor ilyen ügyek kerülnek nyilvánosságra. Ugyanis a legjobb szándék ellenére is kerülnek alkalmatlan emberek azok közé, akik önmagukat feláldozva a mi életünk védelmében tevékenykednek nap mint nap.

Néhány szenzációhajhász portál nekirontott a Mentőszolgálatnak. Ugyanis két mentődolgozóról kiderült, hogy rászorulóktól loptak.

És mint minden alkalommal ilyenkor azonnal azonnal rászálltak a teljes testületre. Tény, gyalázatos és emberalatti véglényhez méltó tett, rászoruló, beteg emberektől lopni, azonban annak is ténynek kell lennie, hogy a mentőszolgálatnál csodálatos emberek dolgoznak többségében, olyan emberek akik nem pénzért (kormányunknak hála, nem is kapnak sokat) hanem hivatástudatból dolgoznak, értünk.

Példa értékű az a közlemény is, amelyet az OMSZ kiadott facebook oldalán:

Lopás gyanúja miatt indult eljárás két szolgálatban levő mentődolgozó ellen a tegnapi napon, a rendelkezésünkre álló információk szerint tettüket beismerték. Ezek az emberek nem méltóak arra, hogy a mentőszolgálat közösségéhez tartozzanak, nem is fognak többé. Tettükkel nem csak az ellátott beteget károsították meg, hanem a 7800 becsületes mentődolgozónak is súlyos erkölcsi kárt okoztak.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük