Soha ilyen kemény közleményt nem adott még ki a mentőszolgálat – ha megtudod miért te is mélyen egyet fogsz velük érteni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Minden tiszteletünk a mentőszolgálaté!

Ezt fontos leszögezni minden alkalommal, mikor ilyen ügyek kerülnek nyilvánosságra. Ugyanis a legjobb szándék ellenére is kerülnek alkalmatlan emberek azok közé, akik önmagukat feláldozva a mi életünk védelmében tevékenykednek nap mint nap.

Néhány szenzációhajhász portál nekirontott a Mentőszolgálatnak. Ugyanis két mentődolgozóról kiderült, hogy rászorulóktól loptak.

És mint minden alkalommal ilyenkor azonnal azonnal rászálltak a teljes testületre. Tény, gyalázatos és emberalatti véglényhez méltó tett, rászoruló, beteg emberektől lopni, azonban annak is ténynek kell lennie, hogy a mentőszolgálatnál csodálatos emberek dolgoznak többségében, olyan emberek akik nem pénzért (kormányunknak hála, nem is kapnak sokat) hanem hivatástudatból dolgoznak, értünk.

Példa értékű az a közlemény is, amelyet az OMSZ kiadott facebook oldalán:

Lopás gyanúja miatt indult eljárás két szolgálatban levő mentődolgozó ellen a tegnapi napon, a rendelkezésünkre álló információk szerint tettüket beismerték. Ezek az emberek nem méltóak arra, hogy a mentőszolgálat közösségéhez tartozzanak, nem is fognak többé. Tettükkel nem csak az ellátott beteget károsították meg, hanem a 7800 becsületes mentődolgozónak is súlyos erkölcsi kárt okoztak.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük