Soha ilyen kemény közleményt nem adott még ki a mentőszolgálat – ha megtudod miért te is mélyen egyet fogsz velük érteni


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Minden tiszteletünk a mentőszolgálaté!

Ezt fontos leszögezni minden alkalommal, mikor ilyen ügyek kerülnek nyilvánosságra. Ugyanis a legjobb szándék ellenére is kerülnek alkalmatlan emberek azok közé, akik önmagukat feláldozva a mi életünk védelmében tevékenykednek nap mint nap.Néhány szenzációhajhász portál nekirontott a Mentőszolgálatnak. Ugyanis két mentődolgozóról kiderült, hogy rászorulóktól loptak.

És mint minden alkalommal ilyenkor azonnal azonnal rászálltak a teljes testületre. Tény, gyalázatos és emberalatti véglényhez méltó tett, rászoruló, beteg emberektől lopni, azonban annak is ténynek kell lennie, hogy a mentőszolgálatnál csodálatos emberek dolgoznak többségében, olyan emberek akik nem pénzért (kormányunknak hála, nem is kapnak sokat) hanem hivatástudatból dolgoznak, értünk.

Példa értékű az a közlemény is, amelyet az OMSZ kiadott facebook oldalán:

Lopás gyanúja miatt indult eljárás két szolgálatban levő mentődolgozó ellen a tegnapi napon, a rendelkezésünkre álló információk szerint tettüket beismerték. Ezek az emberek nem méltóak arra, hogy a mentőszolgálat közösségéhez tartozzanak, nem is fognak többé. Tettükkel nem csak az ellátott beteget károsították meg, hanem a 7800 becsületes mentődolgozónak is súlyos erkölcsi kárt okoztak.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük