Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden tiszteletünk a mentőszolgálaté!

Ezt fontos leszögezni minden alkalommal, mikor ilyen ügyek kerülnek nyilvánosságra. Ugyanis a legjobb szándék ellenére is kerülnek alkalmatlan emberek azok közé, akik önmagukat feláldozva a mi életünk védelmében tevékenykednek nap mint nap.

Néhány szenzációhajhász portál nekirontott a Mentőszolgálatnak. Ugyanis két mentődolgozóról kiderült, hogy rászorulóktól loptak.

És mint minden alkalommal ilyenkor azonnal azonnal rászálltak a teljes testületre. Tény, gyalázatos és emberalatti véglényhez méltó tett, rászoruló, beteg emberektől lopni, azonban annak is ténynek kell lennie, hogy a mentőszolgálatnál csodálatos emberek dolgoznak többségében, olyan emberek akik nem pénzért (kormányunknak hála, nem is kapnak sokat) hanem hivatástudatból dolgoznak, értünk.

Példa értékű az a közlemény is, amelyet az OMSZ kiadott facebook oldalán:

Lopás gyanúja miatt indult eljárás két szolgálatban levő mentődolgozó ellen a tegnapi napon, a rendelkezésünkre álló információk szerint tettüket beismerték. Ezek az emberek nem méltóak arra, hogy a mentőszolgálat közösségéhez tartozzanak, nem is fognak többé. Tettükkel nem csak az ellátott beteget károsították meg, hanem a 7800 becsületes mentődolgozónak is súlyos erkölcsi kárt okoztak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: