Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megerősítették a hírt, mely szerint holtan találták a kormány egyik legfőbb bizalmasát.

Nehéz ügy, ugyanis ilyen pillanatokban félre kell tenni a politikát és csak a gyász szavaival lehet illetni az elhunytat.

Nézzük a tényeket. Síelés közben kapott szívrohamot egy férfi, aki mint utóbb kiderült és a külügyminisztérium is megerősítette, hogy nem más, mint Urbán Zoltán.

A férfin sikertelenül próbáltak újraélesztést végrehajtani. Urbán Zoltán nem más, mint az Exim bank vezérigazgatója, annak az Export Import banknak, amely teljesen nyíltan kezdett hitelezni olyan dolgokat, mint Andy Vajna TV2-vásárlása, vagy Garancsi István CSOK-áremelkedést tökéletes időzítéssel kihasználó Kopaszi-gátas lakópark-projektje, miközben Kuna Tibor cége szervez rendezvényt, a Századvég ad tanácsot és még egy Duna Aszfalthoz kötődő cég is megjelent beszállítóként – azaz megjelentek a bank körül az állam más részeinél máshol már megszokott pénztalicskázó érdekcsoportok. – írja a 444.

A kormány egyébként ugyanezen a bankon keresztül tüntette el az államadósságot, melyben nemrégiben a kormány komoly csatát bukott, ugyanis kimondták az Exim bank adósságát is hozzá kell számítani az államadóssághoz.

Tehát az orbáni birodalom nem kis hala távozott most közülünk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: