Megerősítették: Holtan találták Orbánék legfőbb bizalmasát


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Megerősítették a hírt, mely szerint holtan találták a kormány egyik legfőbb bizalmasát.

Nehéz ügy, ugyanis ilyen pillanatokban félre kell tenni a politikát és csak a gyász szavaival lehet illetni az elhunytat.Nézzük a tényeket. Síelés közben kapott szívrohamot egy férfi, aki mint utóbb kiderült és a külügyminisztérium is megerősítette, hogy nem más, mint Urbán Zoltán.

A férfin sikertelenül próbáltak újraélesztést végrehajtani. Urbán Zoltán nem más, mint az Exim bank vezérigazgatója, annak az Export Import banknak, amely teljesen nyíltan kezdett hitelezni olyan dolgokat, mint Andy Vajna TV2-vásárlása, vagy Garancsi István CSOK-áremelkedést tökéletes időzítéssel kihasználó Kopaszi-gátas lakópark-projektje, miközben Kuna Tibor cége szervez rendezvényt, a Századvég ad tanácsot és még egy Duna Aszfalthoz kötődő cég is megjelent beszállítóként – azaz megjelentek a bank körül az állam más részeinél máshol már megszokott pénztalicskázó érdekcsoportok. – írja a 444.

A kormány egyébként ugyanezen a bankon keresztül tüntette el az államadósságot, melyben nemrégiben a kormány komoly csatát bukott, ugyanis kimondták az Exim bank adósságát is hozzá kell számítani az államadóssághoz.

Tehát az orbáni birodalom nem kis hala távozott most közülünk.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük