Megerősítették: Holtan találták Orbánék legfőbb bizalmasát


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 4
    Shares

Megerősítették a hírt, mely szerint holtan találták a kormány egyik legfőbb bizalmasát.

Nehéz ügy, ugyanis ilyen pillanatokban félre kell tenni a politikát és csak a gyász szavaival lehet illetni az elhunytat.

Nézzük a tényeket. Síelés közben kapott szívrohamot egy férfi, aki mint utóbb kiderült és a külügyminisztérium is megerősítette, hogy nem más, mint Urbán Zoltán.

A férfin sikertelenül próbáltak újraélesztést végrehajtani. Urbán Zoltán nem más, mint az Exim bank vezérigazgatója, annak az Export Import banknak, amely teljesen nyíltan kezdett hitelezni olyan dolgokat, mint Andy Vajna TV2-vásárlása, vagy Garancsi István CSOK-áremelkedést tökéletes időzítéssel kihasználó Kopaszi-gátas lakópark-projektje, miközben Kuna Tibor cége szervez rendezvényt, a Századvég ad tanácsot és még egy Duna Aszfalthoz kötődő cég is megjelent beszállítóként – azaz megjelentek a bank körül az állam más részeinél máshol már megszokott pénztalicskázó érdekcsoportok. – írja a 444.

A kormány egyébként ugyanezen a bankon keresztül tüntette el az államadósságot, melyben nemrégiben a kormány komoly csatát bukott, ugyanis kimondták az Exim bank adósságát is hozzá kell számítani az államadóssághoz.

Tehát az orbáni birodalom nem kis hala távozott most közülünk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 4
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük