Ilyen durván még nem mentek neki Gyurcsánynak – sosem találná ki, hogy az ellenzék melyik politikusa állt bele a DK-ba


2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy tűnik elszakadt a cérna!

Minden kommentár vagy változtatás nélkül közöljük, Wittinghoff Tamás Budaörs független sikerpolgármesterének a levelét, melyben kőkemény kritikát mondott:

A DK szóvivője és sok követője osztogatja különféle formákban, hogy csak Gyurcsányt ismerik el miniszterelnök jelöltnek.

Be kell látnom, súlyosan tévedtem, amikor a DK-t kritizálókkal szemben mindvégig azt állítottam, nincs igazuk. Ma már látom, nem ők, én tévedtem.

Nem kicsit, nagyon!Gyurcsányék letettek Orbán legyőzéséről. Semmi más nem vezeti őket, csak az, hogy a legerősebb ellenzékiek legyenek. Fel sem merül bennük, hogy ha az összefogáson, s nem egyéni ambíciójuk érdekében dolgoznának, még fordulhatna 2018.

Annyira nyilván nem ostobák, hogy ne tudnák, értelmezve minden mérést, hogy a jelenlegi hozzáállásukkal súlyos vereség vár a komplett ellenzékre. Lehet, hogy ezen belül relatíve ők lesznek a legerősebbek, de az országnak annyi! És ne legyenek illúzióik, a választásokat követő boszorkányüldözés első áldozatai ők lesznek!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük