Ilyen durván még nem mentek neki Gyurcsánynak – sosem találná ki, hogy az ellenzék melyik politikusa állt bele a DK-ba


2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy tűnik elszakadt a cérna!

Minden kommentár vagy változtatás nélkül közöljük, Wittinghoff Tamás Budaörs független sikerpolgármesterének a levelét, melyben kőkemény kritikát mondott:A DK szóvivője és sok követője osztogatja különféle formákban, hogy csak Gyurcsányt ismerik el miniszterelnök jelöltnek.

Be kell látnom, súlyosan tévedtem, amikor a DK-t kritizálókkal szemben mindvégig azt állítottam, nincs igazuk. Ma már látom, nem ők, én tévedtem.

Nem kicsit, nagyon!

Gyurcsányék letettek Orbán legyőzéséről. Semmi más nem vezeti őket, csak az, hogy a legerősebb ellenzékiek legyenek. Fel sem merül bennük, hogy ha az összefogáson, s nem egyéni ambíciójuk érdekében dolgoznának, még fordulhatna 2018.
Annyira nyilván nem ostobák, hogy ne tudnák, értelmezve minden mérést, hogy a jelenlegi hozzáállásukkal súlyos vereség vár a komplett ellenzékre. Lehet, hogy ezen belül relatíve ők lesznek a legerősebbek, de az országnak annyi! És ne legyenek illúzióik, a választásokat követő boszorkányüldözés első áldozatai ők lesznek!Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük