2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy tűnik elszakadt a cérna!

Minden kommentár vagy változtatás nélkül közöljük, Wittinghoff Tamás Budaörs független sikerpolgármesterének a levelét, melyben kőkemény kritikát mondott:

A DK szóvivője és sok követője osztogatja különféle formákban, hogy csak Gyurcsányt ismerik el miniszterelnök jelöltnek.

Be kell látnom, súlyosan tévedtem, amikor a DK-t kritizálókkal szemben mindvégig azt állítottam, nincs igazuk. Ma már látom, nem ők, én tévedtem.

Nem kicsit, nagyon!

Gyurcsányék letettek Orbán legyőzéséről. Semmi más nem vezeti őket, csak az, hogy a legerősebb ellenzékiek legyenek. Fel sem merül bennük, hogy ha az összefogáson, s nem egyéni ambíciójuk érdekében dolgoznának, még fordulhatna 2018.

Annyira nyilván nem ostobák, hogy ne tudnák, értelmezve minden mérést, hogy a jelenlegi hozzáállásukkal súlyos vereség vár a komplett ellenzékre. Lehet, hogy ezen belül relatíve ők lesznek a legerősebbek, de az országnak annyi! És ne legyenek illúzióik, a választásokat követő boszorkányüldözés első áldozatai ők lesznek!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...