Budapest, 2017. április 10. Kunhalmi Ágnes, az MSZP képviselõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2017. április 10-én. Elõtte Varga László, mögötte Heringes Anita (b), Bangóné Borbély Ildikó (b2), Gõgös Zoltán, Horváth Imre (j2) és Korózs Lajos (j), a hátsó sorban Teleki László (b) és Szabó Sándor (j), a szocialista frakció tagjai. Az elsõ sorban jobbról Nagy István, a Földmûvelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára. MTI Fotó: Kovács Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A BalraMagyar összeállította a képviselőház talán legemlékezetesebb pillanatait egy videóban. Természetesen nagyon nehéz egy kevesebb mint 10 perces videóba összefoglalni mindazt, ami a Parlamentben zajlik, azonban mi most így újjév alkalmával megpróbálkoztunk most ezzel.

Mióta nincs, parlamenti közvetítés nem igazán tudhatjuk, hogy a Tisztelt Házban mi a fene folyik igazából. Vannak olyan politikai erők, akik azt állítják, hogy semmi értelme az ellenzéki politizálásnak.

Azonban ez így ebben a formában nem igaz. A videó összeállítása közben felejthetetlen pillanatokat láthattunk. A Fidesznek ugyanis van valódi és potens ellenzéke.

Az MSZP ugyanis nem zabot hegyezni jár a parlamentbe. Több száz órányi videó megtekintése után kijelenthetjük, az MSZP képviselői minden pillanatot megragadnak arra, hogy szembesítsék a Fidesz képviselőit aljasságaikkal és minden felszólalás alkalmával kellemetlen perceket okoznak a fideszes maffiaállam üzemeltetőinek.

Én a magam részéről azt gondolom, minden pillanat, amikor kényelmetlenül érzik magukat a fidesznyikek tiszta nyerreség.

A videó persze a töredékét sem tudja visszaadni mindannak a verbálkaraténak, amely éri a kormánypártiakat, de ma, amikor mindenki az újjévi fogadalmán gondolkodik, mi is fogadalmat teszünk.

Sokkal intenzívebben fogunk figyelni a parlamentre és igyekszünk minden olyan alkalmat bemutatni olvasóinknak, amikor szorul a hurok a Fidesz képviselőinek nyaka körül.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...