Így alázta az MSZP a Fideszt a Parlamentben – az országgyűlés legjobb pillanatai egy videóban


Budapest, 2017. április 10. Kunhalmi Ágnes, az MSZP képviselõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2017. április 10-én. Elõtte Varga László, mögötte Heringes Anita (b), Bangóné Borbély Ildikó (b2), Gõgös Zoltán, Horváth Imre (j2) és Korózs Lajos (j), a hátsó sorban Teleki László (b) és Szabó Sándor (j), a szocialista frakció tagjai. Az elsõ sorban jobbról Nagy István, a Földmûvelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára. MTI Fotó: Kovács Tamás
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar összeállította a képviselőház talán legemlékezetesebb pillanatait egy videóban. Természetesen nagyon nehéz egy kevesebb mint 10 perces videóba összefoglalni mindazt, ami a Parlamentben zajlik, azonban mi most így újjév alkalmával megpróbálkoztunk most ezzel.

Mióta nincs, parlamenti közvetítés nem igazán tudhatjuk, hogy a Tisztelt Házban mi a fene folyik igazából. Vannak olyan politikai erők, akik azt állítják, hogy semmi értelme az ellenzéki politizálásnak.

Azonban ez így ebben a formában nem igaz. A videó összeállítása közben felejthetetlen pillanatokat láthattunk. A Fidesznek ugyanis van valódi és potens ellenzéke.

Az MSZP ugyanis nem zabot hegyezni jár a parlamentbe. Több száz órányi videó megtekintése után kijelenthetjük, az MSZP képviselői minden pillanatot megragadnak arra, hogy szembesítsék a Fidesz képviselőit aljasságaikkal és minden felszólalás alkalmával kellemetlen perceket okoznak a fideszes maffiaállam üzemeltetőinek.

Én a magam részéről azt gondolom, minden pillanat, amikor kényelmetlenül érzik magukat a fidesznyikek tiszta nyerreség.

A videó persze a töredékét sem tudja visszaadni mindannak a verbálkaraténak, amely éri a kormánypártiakat, de ma, amikor mindenki az újjévi fogadalmán gondolkodik, mi is fogadalmat teszünk.

Sokkal intenzívebben fogunk figyelni a parlamentre és igyekszünk minden olyan alkalmat bemutatni olvasóinknak, amikor szorul a hurok a Fidesz képviselőinek nyaka körül. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük