TOVÁBB GYŰRŰZIK A NAGY BANDÓ BOTRÁNY – A LEGÚJABB FEJLEMÉNYEK ITT OLVASHATÓK


Nagy Bandó András
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Vágó István után a közélet újabb ismert és elismert alakja szólt Nagy Bandó Andráshoz nyílt levél formájában.


Föld S. Péter közismert író, újságíró és humorista a Facebookon nyílt levélben fordult Nagy Bandó Andráshoz. Íme a levél:

 

Nyílt levél Nagy Bandó Andrásnak
Kedves Bandó,
régi barátságunkra való tekintettel őszintén remélem, hogy az alábbiakat nem veszed kioktatásnak. Nem annak szánom ugyanis, még kevésbé bántásnak, de úgy gondolom, hogy reagálnom kell arra, amit írtál.
Először is: Bayernak nem írunk levelet. Sem nyílt levelet, sem másmilyet. Ha ír rólunk, vagy nekünk, nem válaszolunk.

Ha mégis válaszolnánk, például azért, mert túlteng bennünk az ego, és emiatt nem tudjuk magunkat visszafogni, akkor a neki írott levelet semmiképpen sem úgy kezdjük, hogy Tisztelt Bayer úr!
Ismerem ugyanis több írását, ideológiai és morális kacskaringókkal teli életútját, s mindezek alapján alapján állíthatom, hogy az általad használt megszólítás megközelítőleg sem helyénvaló.
Akinek te nyílt levelet írtál, az egy tetű.

Ami a műsorban Orbánról és a feleségéről általad elmondottakat illeti: jól látod, tényleg hiba volt elmondani, amit elmondtál. Nem azért, mert ilyet nem illik mondani a magyar miniszterelnökről. (Nőket verni sem illendő, mégis hány olyan honfitársunk van, aki ezt gond nélkül megteszi.) Hanem, mert – Esterházy Péter örökérvényű bon mot-ját idézve – bizonyos szint fölött nem megyünk bizonyos szint alá.

Bocsánatot sem Orbántól kellett volna kérned, hanem azoktól a magyar emberektől, akik – ellentétben veled – nemhogy kétszer, de egyszer sem szavaztak a Fideszre.
A régi barátsággal üdvözöllek,
FSP


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük