SENKI SEM MERTE KIMONDANI NAGY BANDÓ ÜGYBEN AMIT VÁGÓ ISTVÁN


Vágó István
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A kvízmester megmondta a tutit Nagy Bandó ügyben.


Mint tudjuk Nagy Bandó András Bayer Zsoltnak címzett nyílt levélben kért bocsánatot Orbán Viktortól és Mindazoktól, akiket még megbántott az ATV-n elhangzott riportban.

Erre reagált a kvíz nagymestere, Vágó István a minap egy facebook posztban. Nyíltan és őszintén, ahogyan tőle megszokhattuk.“Szegény Nagy Bandó András. Abban a hitben ringatja magát, hogy egy rossz mondata miatt szállt rá a lakájmédia. Hát nem. Ő a következő, akit szét fognak cincálni. Mivel nem azt fújja, amit Habonyék hallani akarnak, ezért el lesz takarítva. Hányadik leszek én a sorban?”

Tamás Lajos Szalay írja: “De az, amit az Origo nevű termék gyáva névtelenség mögé bújt szerzői Nagy Bandó Andrással művelnek címoldalon, túlmegy mindenen. Láttam már sok mindent, olvastam gerinctelen lakájírásokat, fordult fel a gyomrom az elmúlt években sok mindentől a magyar média megerőszakolt világában. De ez ökölbe szorítja a kezem. Bárkik vagytok, szégyen amit tesztek. Bárkik vagytok, szégyellem magam helyettetek is. És nem Nagy Bandó miatt. Ez nem (csak) róla szól. Bárkiről, akit felsőbb utasításra kipécéztek és magatok mellé rántotok a dagonyába. Névtelenül, pökhendi sorokkal, de arctalan gyávasággal.” – Olvasható Vágó István facebook oldalán.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük