Vágó István
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kvízmester megmondta a tutit Nagy Bandó ügyben.


Mint tudjuk Nagy Bandó András Bayer Zsoltnak címzett nyílt levélben kért bocsánatot Orbán Viktortól és Mindazoktól, akiket még megbántott az ATV-n elhangzott riportban.

Erre reagált a kvíz nagymestere, Vágó István a minap egy facebook posztban. Nyíltan és őszintén, ahogyan tőle megszokhattuk.

“Szegény Nagy Bandó András. Abban a hitben ringatja magát, hogy egy rossz mondata miatt szállt rá a lakájmédia. Hát nem. Ő a következő, akit szét fognak cincálni. Mivel nem azt fújja, amit Habonyék hallani akarnak, ezért el lesz takarítva. Hányadik leszek én a sorban?”

Tamás Lajos Szalay írja: “De az, amit az Origo nevű termék gyáva névtelenség mögé bújt szerzői Nagy Bandó Andrással művelnek címoldalon, túlmegy mindenen. Láttam már sok mindent, olvastam gerinctelen lakájírásokat, fordult fel a gyomrom az elmúlt években sok mindentől a magyar média megerőszakolt világában. De ez ökölbe szorítja a kezem. Bárkik vagytok, szégyen amit tesztek. Bárkik vagytok, szégyellem magam helyettetek is. És nem Nagy Bandó miatt. Ez nem (csak) róla szól. Bárkiről, akit felsőbb utasításra kipécéztek és magatok mellé rántotok a dagonyába. Névtelenül, pökhendi sorokkal, de arctalan gyávasággal.” – Olvasható Vágó István facebook oldalán.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: