Hungary's Prime Minister Viktor Orban attends a session of the Tallinn Digital Summit during a European Union summit in Tallinn, Estonia, on September 29, 2017. EU leaders hold a digital summit in the Estonian capital with French President Emmanuel Macron seeking to persuade his counterparts to overhaul European tax rules targeting Silicon Valley firms. / AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Olyan a valóságtól sokkolóan elrugaszkodott kijelentést tett Orbán, amilyet a világ még nem hallott.

2030-ra Magyarország lehagyja Ausztriát, és más uniós országot is – mondták az atv.hu-nak még a velencei Fidesz-frakcióülésen elhangzottakról a résztvevők.

Ezt a zárt tanácskozáson a résztvevők elmondása szerint Orbán Viktor jósolta, perspektívát adva övéinek, és persze az országnak. A miniszterelnök e 12 éves, 3 ciklusos előrejelzést a gazdasági növekedésből vezette le, a jó mutatók szerinte a 2010-et követő unortodox gazdasági intézkedéseknek, lényegében a matolcsyzmusnak lesznek köszönhetőek, például a magánnyugdíjpénztárak megszüntetésének, és más olyan intézkedésnek, mellyel tudtuk teljesíteni a Brüsszel által akkor elvárt 3 százalékos hiánycélt.

A velencei tanácskozás részleteiről bővebben is ír az atv.hu, itt olvashatja el.

Forrás: atv.hu/Balramagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: