Rendhagyó karácsonyi üdvözletet mondott el Molnár Gyula (videó a cikkünkben)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Molnár Gyula a Magyar Szocialista Párt elnöke rendhagyó videóüzenetben köszöntötte a párt tagjait és az MSZP szimpatizánsait.

Illetve ez a videóüzenet nem is csak nekik szólt.Régen halhattunk ugyanis olyan karácsonyi üzenetet, ahol egy politikus számot vet azzal, mit szeretett volna Ő és pártja megcsinálni, valamint hogy a 2018-as választások kimeneteléről is beszéljen.

Nos persze bármikor máskor megszokhattunk volna efféle gondolatokat, de Molnár üzenete rávilágít arra, mennyire fontos is az, hogy jövő ilyenkor már ne Orbán Viktornak hívják a magyar miniszterelnököt. Bevallom számomra is ez volna a jövő év karácsony legnagyobb ajándéka.

A Szocialista Párt természetesen a karácsonyi időszakban is több tízezer rászorulónak juttatott el élelmiszer és ruhaajándékokat, valamint több ezer gyermek karácsonyi álmát teljesítette, amikor a sok éve megszokott játékgyűjtő adományával szebbé varázsolta nélkülöző családok karácsonyát.

Ezek miatt a családok miatt kell sajnos karácsonykor is a kormányváltásról beszélni, ez Molnár Gyula üzenete.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük