Rendhagyó karácsonyi üdvözletet mondott el Molnár Gyula (videó a cikkünkben)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Molnár Gyula a Magyar Szocialista Párt elnöke rendhagyó videóüzenetben köszöntötte a párt tagjait és az MSZP szimpatizánsait.

Illetve ez a videóüzenet nem is csak nekik szólt.

Régen halhattunk ugyanis olyan karácsonyi üzenetet, ahol egy politikus számot vet azzal, mit szeretett volna Ő és pártja megcsinálni, valamint hogy a 2018-as választások kimeneteléről is beszéljen.

Nos persze bármikor máskor megszokhattunk volna efféle gondolatokat, de Molnár üzenete rávilágít arra, mennyire fontos is az, hogy jövő ilyenkor már ne Orbán Viktornak hívják a magyar miniszterelnököt. Bevallom számomra is ez volna a jövő év karácsony legnagyobb ajándéka.

A Szocialista Párt természetesen a karácsonyi időszakban is több tízezer rászorulónak juttatott el élelmiszer és ruhaajándékokat, valamint több ezer gyermek karácsonyi álmát teljesítette, amikor a sok éve megszokott játékgyűjtő adományával szebbé varázsolta nélkülöző családok karácsonyát.Ezek miatt a családok miatt kell sajnos karácsonykor is a kormányváltásról beszélni, ez Molnár Gyula üzenete.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük