Vágó István feltette a tökéletes kvíz kérdést, ami sokaknak fájni fog


Vágó István
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Kvízprofesszor egy facebook bejegyzés erejéig visszatért előző szakmájához és egy olyan tökéletes kérdést tett fel, ami sokaknak lesz fájdalmas:

Mai kvízkérdésünk: az MSZP és a DK régóta várt megállapodása után melyik orgánumban jelent meg az alábbi elemzés-részlet?

“Kampánynyitás? Ünnepélyes aláírás? Fiatal aktivisták koszorúja? Sehol semmi a vakolt téglafalon túl, ami még nevetségesebbé teszi az MSZP-s ‘Elszántság’ kampánymondatot, valamint a DK-s ‘Sokak Magyarországa’ kifejezést.”

A) PestiSrácok
B) 888.hu
C) Magyar Idők
D) hvg.hu

Aki megfejti, az tényleg elmondhatja magáról, hogy jól ismeri a hazai médiaviszonyokat.

Aki nem sejtené a jó válasz (görgess lejjebb): 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a D – a szerk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük