Ennyire undorító és ordas Orbán-propagandát még nem láttál – perceken át fuldokoltunk a röhögéstől!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Hűűű azt a mindenit, erre nem könnyű felkészülni lelkileg!

Mély levegő, üljön le és csak óvatosan olvassa tovább a cikket, ugyanis  a Fidesz legnagyobb propagandaoldala a 888.hu – tudja az a portál, amely Tóbiás József családját gyalázta – elhatározta, hogy elhozza a legnagyobb karácsonyi ajándékot mindenkinek, aki szerint “AZ ORBÁNIZMUS SZEXI”!

Nem vicc! Valaki a propagandabirodalomban eldöntötte, hogy vicces és azt is, hogy bizony van igény Orbán Viktor kalandjaira kvázi “képregény formájában.

A portál ezzel a beharangozó szöveggel hirdeti akcióját: Karácsonyi ajándék a 888 olvasóinak. Mától rendszeresen, friss tartalmakkal jelentkezik nálunk a Best of Viktor. Mert az orbánizmus szexi!

Aki nem hiszi, hogy valóban létezhet ez a fajta bokaszint itt megnézheti.

Na de jöjjenek a képek, melyektől garantáltan mindenki el fogja dobni az agyát.

 Igen, ezek frankón megjelentek az oldalon! Ha nem hiszed, kattints!


 
A kép címe: “Van, hogy kalandnak indul, de végül az igaziba botlasz…”


“Az MSZP a rák” 

 

Folyamatosan keressük a buktatót, ugyanis annyira gagyi és hihetetlen ennek az oldalnak a létezése, azonban nem találtunk semmi jelet arra, hogy ne a jobboldali portál állna az oldal mögött. Basszus még fizetett hirdetés is van ezen a szaron!

Sőt a kormánypárt ifiszervezete is ezt nyomatja


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük