Ennyire undorító és ordas Orbán-propagandát még nem láttál – perceken át fuldokoltunk a röhögéstől!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hűűű azt a mindenit, erre nem könnyű felkészülni lelkileg!

Mély levegő, üljön le és csak óvatosan olvassa tovább a cikket, ugyanis  a Fidesz legnagyobb propagandaoldala a 888.hu – tudja az a portál, amely Tóbiás József családját gyalázta – elhatározta, hogy elhozza a legnagyobb karácsonyi ajándékot mindenkinek, aki szerint “AZ ORBÁNIZMUS SZEXI”!

Nem vicc! Valaki a propagandabirodalomban eldöntötte, hogy vicces és azt is, hogy bizony van igény Orbán Viktor kalandjaira kvázi “képregény formájában.

A portál ezzel a beharangozó szöveggel hirdeti akcióját: Karácsonyi ajándék a 888 olvasóinak. Mától rendszeresen, friss tartalmakkal jelentkezik nálunk a Best of Viktor. Mert az orbánizmus szexi!

Aki nem hiszi, hogy valóban létezhet ez a fajta bokaszint itt megnézheti.

Na de jöjjenek a képek, melyektől garantáltan mindenki el fogja dobni az agyát.

 Igen, ezek frankón megjelentek az oldalon! Ha nem hiszed, kattints!
 


A kép címe: “Van, hogy kalandnak indul, de végül az igaziba botlasz…”


“Az MSZP a rák” 

 

Folyamatosan keressük a buktatót, ugyanis annyira gagyi és hihetetlen ennek az oldalnak a létezése, azonban nem találtunk semmi jelet arra, hogy ne a jobboldali portál állna az oldal mögött. Basszus még fizetett hirdetés is van ezen a szaron!

Sőt a kormánypárt ifiszervezete is ezt nyomatja


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük