Soha annyi levelet nem kaptunk még egy videó után, mint most: megmutatjuk mit gondolnak olvasóink az MSZP-DK megállapodás után két nappal


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mielőtt rátérnénk olvasónk levelére, melyet nagyon nagyon érdemes elolvasni, engedjenek meg nekem egy kis előtörténetet.

Egy pártok közötti megállapodás bizony áldozatokkal jár. Mondhatnánk cinikusan, hogy ott ahol dolgoznak bizony hullik a forgács, de ebben a helyzetben nem kívánunk cinizálni.

Mert ott, ahol egy ilyen hosszú politikai csatározásba fullad a megállapodás ott bizony sok nemtelen dolog történik. Mint ahogyan sok nagyszerű és elvszerű dolog is.

Ilyen Korózs Lajos parlamenti képviselő esete, akinek ügyével tele volt a sajtó és az internet is.

Korózs Lajos az MSZP egyik legfontosabb politikusai közé tartozik. A szociális és nyugdíjügyi szakember nem az a tipikusan parlamentben politizáló fajta. Nem egyszer vitte utcára  a szó jó értelmében a nyugdíjasok ügyét. Aktívan és szakmai módon harcol minden általa elérhető eszközzel a Fidesz rendszerével szemben.

És ő az a politikus aki a megállapodás érdekében hátralépett az egri választókerületben, ahol talán a legesélyesebb jelöltnek volt mondható. Ez pedig tagadhatatlanul erényes lépés volt. Korózs meghozta azt az áldozatot, amit meg kellett hoznia a megállapodás érdekében.Olvasóinktól, nem titok baloldali érzelmű emberek olvassák portálunkat egyként a fent bemutatott videó után több levelet is kaptunk, hogy írjuk az ügyről, azonban ez a legutóbbi levél sarkalt arra, hogy bemutassuk milyen áldozatok meghozatalával jár a pártok összefogása:

Régóta ismerem Korózs Lajost. Tudom, hogy mindent tud az ország nyomoráról. Azt is tudom, hogy megoldási javaslata annyi, mint égen a csillag.

És látom, hogy gyakran a sajtó-nyilvánosság előtt kénytelen feltárni az összefüggéseket, mert az ellenzéknek ebben a Parlamentben nemigen terem babér.

De szó, ami szó, Őt még a kormánypártiak is ismerik és elismerik. Az utódjelölt bizony nehéz helyzetben lesz. S nemcsak azért, mert a kampányban emberpróbáló dolgok szoktak lenni, hanem azért is, mert a választással együtt járó napi robot, az utcai munka mellett a szociálisan megnyomorított lakosság ügyes-bajos dolgaira azonnal kell válaszolni, tanácsokkal ellátni az arra rászorulókat.

Nem tisztem Korózs képviselő Úr munkájának méltatása, mert a jó bornak nem kell cégér. Remélem, ezt az MSZP vezetése is fogja tudni, amikor az országos listát a kongresszus elé terjeszti.

Hiszen szakértelem, emberség és elkötelezettség egyaránt Korózs Lajos sajátja. Ugyanakkor abban is bízom,hogy a DK színeiben induló pedagógus kolléganő is kiállja a próbát, és megnyeri az egri választást.

Kívánom,hogy a parlamenti munkában ugyanúgy álljon helyt, ahogy azt Korózs Lajostól már megszoktuk.

Eddig a levél. Nos nem állítjuk, hogy Korózs Lajos az egyetlen áldozata? önfeláldozója? nem tudjuk a jó szót pontosan, mindenesetre el kell mondani, hogy mindamellett, hogy a pártok megállapodása pozitív fejleményeket hozott, sok a demokratikus oldal kiváló és népszerű politikusa kényszerült a háttérbe vonulni.

Reméljük azonban, hogy nem véglegesen és “csak egyéni körzetben” nem harcolnak meg a Fidesszel.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük