Ennyire megható és egyben végtelenül szomorú videót még nem láttunk, mint amit az MSZP készített


Horváth Tamás MSZP
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Tegyük a szívünkre a kezünket, tudtuk, hogy nagy a baj, mégis fájdalmas szembesülni azzal, hogy mennyire.

Már lassan közhelynek számít az, amiről pedig mindennek szólnia kellene. Az, hogy a 21. században Magyarországon elképesztő méreteket ölt a szegénység. Nem vagyok hajlandó elfogadni azt, hogy csak zárójelben beszélünk erről. Nem vagyok hajlandó elfogadni azt, hogy ne erről szóljon a híradó a rádió és a TV.

Úgy tűnik az MSZP visszatért ahhoz a szocialista politikához végre, ami miatt támogatunk egy baloldali pártot. Mert megengedhetetlen, mert szégyenteljes. És igen, a mai kormányról mindent elmond az, hogy hogy bánik a szegényeivel, az elesettjeivel.

Az MSZP segít. És nem csak a fővárosban. Országosan tízezer adománycsomagot visznek el a napokban rászorulóknak az MSZP aktivistái.

A tanyavilágból hoztuk, és most megosztjuk veletek is a legszebb karácsonyi üdvözletet.
Elmegyünk a tanyavilágba, felkeressük az egyedülállókat is. Kiskunfélegyházán Horváth Tamás önkormányzati képviselő és Eszik Bence, a Societas alelnöke segített. – áll a párt közleményében a videó alatt.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük