Ekkora égést még nem mutatott be a magyar kormány – ma mindenki az Orbán-kabineten röhög


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Soha, soha, soha soha nem volt még ennyire ciki dolog.

Talán csak egyszer, mikor a legnagyobb terrorkészültség idején, amikor a terrorelhárítás emberei a legforgalmasabb közterületeket őrizték, akkor rámoltak ki egy bankot a Blaha Lujza téren, konkrétan az orruk előtt.Nos a 444 számolt be a legújabb beégésről. Mint tudjuk a kormány kampány célból  az emberek védelmében többek között a Vörösmarty térre a karácsonyi vásár kellős közepére vezényelt egy BTR harckocsit a vásározók védelmében.

Mint ahogy arról a 444 beszámol:

Olvasónk szerda délután az alábbi képet töltötte fel a Facebook-oldalára a Terrorelhárítás Központ BTR-jéről, ami a Vörösmarty téren áll, elkordonozva:

A fénykép alapján valaki összefestette a harci járművet vörös festékkel.

Nem hinnék, hogy iraki terroristákról lenne szó, mindenesetre ha valódi a fénykép felmerül a nagy kérdés, hogy az isten haragjában történhetett ekkora malőr? Hogy férhetett valaki közvetlen a harci jármű közelébe és hogy festhette össze feltűnés nélkül?
Egyvalami azonban bizonyos, ezek után mindenki a kormányzaton röhög

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük