Ekkora égést még nem mutatott be a magyar kormány – ma mindenki az Orbán-kabineten röhög


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Soha, soha, soha soha nem volt még ennyire ciki dolog.

Talán csak egyszer, mikor a legnagyobb terrorkészültség idején, amikor a terrorelhárítás emberei a legforgalmasabb közterületeket őrizték, akkor rámoltak ki egy bankot a Blaha Lujza téren, konkrétan az orruk előtt.

Nos a 444 számolt be a legújabb beégésről. Mint tudjuk a kormány kampány célból  az emberek védelmében többek között a Vörösmarty térre a karácsonyi vásár kellős közepére vezényelt egy BTR harckocsit a vásározók védelmében.

Mint ahogy arról a 444 beszámol:

Olvasónk szerda délután az alábbi képet töltötte fel a Facebook-oldalára a Terrorelhárítás Központ BTR-jéről, ami a Vörösmarty téren áll, elkordonozva:

A fénykép alapján valaki összefestette a harci járművet vörös festékkel.Nem hinnék, hogy iraki terroristákról lenne szó, mindenesetre ha valódi a fénykép felmerül a nagy kérdés, hogy az isten haragjában történhetett ekkora malőr? Hogy férhetett valaki közvetlen a harci jármű közelébe és hogy festhette össze feltűnés nélkül?

Egyvalami azonban bizonyos, ezek után mindenki a kormányzaton röhög

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük