Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt hiszem médiatörténeti pillanatokat élünk át

Tegnap este Nagy Bandó András volt a vendége az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A művész beszámolt arról a reménytelenségről, a nemzet kettéosztásáról és arról, hogy mennyire élhetetlen és szar országot teremtett a Fidesz.

Azonban mondott mást is.

„Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól – és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe.” Rónai Egon ezen a ponton közbelépett, mondván, ez egy elég régi mendemonda, mire Nagy Bandó úgy válaszolt, „Nem magyar mondás az is, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél?”

Azóta facebook oldalán is elhatárolódott Rónai Egon Nagy Bandótól:

„Tegnap este az Egyenes beszédben Nagy-Bandó András volt az egyik vendégem. A népszerű író-humorista egy politikus magánéletére és egészségi állapotára tett súlyos megjegyzéseket. Ahogy rögtön az adásban is jeleztem, hogy ezzel nem értek egyet, ezúton is hangsúlyosan kijelentem, hogy ettől a konkrét esettől és minden hasonlótól határozottan elhatárolódom. A fantázia lehet egy alkotó ember munkaeszköze, de személyiségi jogokat sértő mondatok nem lehetnek egy beszélgetés tárgya. Ennek megítéléséhez annyit, hogy éppen ez a szemlélet az egyik értéke az ATV-nek, és ezt én magam is óvni szeretném” – írja a műsorvezető.

Azóta elérhetetlenné is vált az ATV-n a művésszel készült interjú, a 444.hu kérdésére a betiltásra azt válaszolta a csatorna, hogy: „Az ATV mindig és minden helyzetben tiszteletben tartja mások személyiségi jogait. Nagy Bandó András tényállításai súlyosan sértették egy politikus magánéletét és személyiségi jogait, ezért nem tesszük közzé a videót. Ez a lépés a csatorna saját döntése”

Itt azonban most megnézheti, médiatörténeti pillanatok ezek:

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: