Botrány: Olyat mondott Orbánról Nagy Bandó András, hogy azonnal betiltották a vele készült interjút – itt megnézheti


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Azt hiszem médiatörténeti pillanatokat élünk át

Tegnap este Nagy Bandó András volt a vendége az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A művész beszámolt arról a reménytelenségről, a nemzet kettéosztásáról és arról, hogy mennyire élhetetlen és szar országot teremtett a Fidesz.Azonban mondott mást is.

„Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól – és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe.” Rónai Egon ezen a ponton közbelépett, mondván, ez egy elég régi mendemonda, mire Nagy Bandó úgy válaszolt, „Nem magyar mondás az is, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél?”

Azóta facebook oldalán is elhatárolódott Rónai Egon Nagy Bandótól:

„Tegnap este az Egyenes beszédben Nagy-Bandó András volt az egyik vendégem. A népszerű író-humorista egy politikus magánéletére és egészségi állapotára tett súlyos megjegyzéseket. Ahogy rögtön az adásban is jeleztem, hogy ezzel nem értek egyet, ezúton is hangsúlyosan kijelentem, hogy ettől a konkrét esettől és minden hasonlótól határozottan elhatárolódom. A fantázia lehet egy alkotó ember munkaeszköze, de személyiségi jogokat sértő mondatok nem lehetnek egy beszélgetés tárgya. Ennek megítéléséhez annyit, hogy éppen ez a szemlélet az egyik értéke az ATV-nek, és ezt én magam is óvni szeretném” – írja a műsorvezető.

Azóta elérhetetlenné is vált az ATV-n a művésszel készült interjú, a 444.hu kérdésére a betiltásra azt válaszolta a csatorna, hogy: „Az ATV mindig és minden helyzetben tiszteletben tartja mások személyiségi jogait. Nagy Bandó András tényállításai súlyosan sértették egy politikus magánéletét és személyiségi jogait, ezért nem tesszük közzé a videót. Ez a lépés a csatorna saját döntése”
Itt azonban most megnézheti, médiatörténeti pillanatok ezek:


 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük