Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Feltehetjük a kérdést, hogy vajon mit lép erre az Orbán-kabinet és Habony.

Egyre biztatóbb jelei vannak annak, hogy a jelenlegi kormány nem fogja túlélni a 2018-as választásokat. A kormány elutasítottsága rekord magasan áll, ráadásul, ha a híreknek lehet hinni akkor úgy néz ki az ellenzék is összehozott egy megállapodást.

Az ellenzéki pártokat sokat kritizálhattuk döntéseik miatt, azonban most (bár a külön lista még mindig veszélyessé teszi), úgy néz ki, olyan lapot húztak a pakliból, amely nyerő lehet a mostani rendszerrel szemben.

Kijöttek ugyanis a friss közvélemény-kutatási számok, mely alapján:

Orbán Viktor (Fidesz) népszerűsége az elmúlt hónapokhoz képest pár pontot növekedett, és 42 pontos, április óta a 39-42 pontos sávon belül marad.

Karácsony Gergely (P) ismertsége 76 százalékos, népszerűsége 46 pont. Leginkább az MSZP és a DK szavazók körében népszerű (90 és 84 pont), de a bizonytalanok körében sem elutasított (44 pont).

Egyszóval Karácsony magabiztosan vezet Orbán Viktorral szemben. Az ellenzéki pártok pedig pont őt fogják támogatni közös miniszterelnök-jelöltként.

Amikor már azt hihettük, hogy lefutott a meccs, a legváratlanabb pillanatban, akkor jött meg a pártok esze.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...