Orbánék kezdhetnek aggódni, ugyanis kijöttek a legfrissebb elemzői számok – csúnya eredményt hozhat 2018


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Feltehetjük a kérdést, hogy vajon mit lép erre az Orbán-kabinet és Habony.

Egyre biztatóbb jelei vannak annak, hogy a jelenlegi kormány nem fogja túlélni a 2018-as választásokat. A kormány elutasítottsága rekord magasan áll, ráadásul, ha a híreknek lehet hinni akkor úgy néz ki az ellenzék is összehozott egy megállapodást.

Az ellenzéki pártokat sokat kritizálhattuk döntéseik miatt, azonban most (bár a külön lista még mindig veszélyessé teszi), úgy néz ki, olyan lapot húztak a pakliból, amely nyerő lehet a mostani rendszerrel szemben.

Kijöttek ugyanis a friss közvélemény-kutatási számok, mely alapján:

Orbán Viktor (Fidesz) népszerűsége az elmúlt hónapokhoz képest pár pontot növekedett, és 42 pontos, április óta a 39-42 pontos sávon belül marad.

Karácsony Gergely (P) ismertsége 76 százalékos, népszerűsége 46 pont. Leginkább az MSZP és a DK szavazók körében népszerű (90 és 84 pont), de a bizonytalanok körében sem elutasított (44 pont).Egyszóval Karácsony magabiztosan vezet Orbán Viktorral szemben. Az ellenzéki pártok pedig pont őt fogják támogatni közös miniszterelnök-jelöltként.

Amikor már azt hihettük, hogy lefutott a meccs, a legváratlanabb pillanatban, akkor jött meg a pártok esze.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük