Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ritka pillanatokat élhet át a mostani napokban a politika. Bármennyire is tűnjön reménytelennek minden, de bizony ezekben a napokban dől el az ország sorsa végérvényesen.

Gondoljunk csak a Jobbik megzuhanására,vagy az MSZP erősödésére, mellyel a Szocialisták ismét második erővé válva, újra kihívó szerepbe kerületek a Fidesszel szemben.

Vagy éppen arra, amiről igazán szól a mostani cikkünk, arra a ritkán látott árulásra, melyet az Együtt politikusa Berkecz Balázs követett el Karácsony Gergellyel szemben, amikor egy háttér-megbeszélésen titkos hangfelvételt készített a fiatal politikusról.

Korábban már kifakadtam arra, hogy mennyire arcátlan dolog is effajta hangfelvételeket készíteni és hogy mennyire reménytelen egy ilyen ellenzéki légkőrben arra gondolni, hogy ebből még kormányváltás lehet valaha.

Karácsony Gergely az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azonban visszaadta a hitemet az ellenzéki oldal mellett, ugyanis az emberség egy olyan fokáról tett tanúbizonyságot, amelyet ritkán látni.

A fiatal politikus facebook olalára töltötte fel az alábbi fényképet, amely megmutatta, milyen ember valójában Orbán újdonsült kihívója Karácsony:

Karácsony leült egy kávé mellett megbeszélni Berkecz Balázzsal a róla hangfelvételt készítő politikussal a történteket. Mint Karácsony fogalmaz “Jó embereknek is lehetnek rossz döntéseik.”

Az ilyenfajta emberi viselkedés visszaadja a hitet az emberben, hogy lehet ebben az országban normálisan is politizálni. Bár Karácsony leszögezte, hogy mindezek után külön úton küzdenek a kormányváltásért, azonban jó lenne, ha az ellenzék egyes szereplői példát vennének a most látottakról.

Mert legyen világos Berkecz árulására nincs bocsánat, azonban mindezt normális keretek között lehet rendezni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: