Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem is tudom hol kezdjem. Komolyan nem, perceken keresztül döbbenten figyeltem a fejleményeket és azt tátogtam, hogy ilyen nincs.

Nem akarom bántani a csatornát, nagyon nem. De tegnap valami olyan penetráns műsort állított össze a csatorna, amelyre a televízió történetében még nem volt példa.

A legbotrányosabb ATV közvetítés #8

A legbotrányosabb ATV közvetítés #8 – Coub – The Biggest Video Meme Platform by BalraMagyar

 

Tegnap éjjel gondoltam, hogy az ATV műsorára kapcsolok, ugyanis lemaradtam az MSZP miskolci programbemutatójáról és mivel úgy tudtam, hogy az ATV megismétli a délelőtti adást, gondoltam elcsípem. Én már csak egy ilyen posztkommunista vagyok, akit érdekel az MSZP programbemutatója.

De mindaz, ami ezután fogadott, a legmerészebb képzeletemet is felülmúlta. Ilyen kínos műsort ugyanis még sosem láttam.

Nem az MSZP-vel volt baj, sőt. Kunhalmi beszédében végre olyan hangot ütött meg, amelyre nagyon nagyon nagyon régen vártam. Kíméletlenül neki ment Orbán rendszerének és olyan mondatokkal kritizálta Orbánt ami nagyon fájdalmas. Éppen kifejtette volna  a véleményét, amikor valami történt a csatornánál:

A legbotrányosabb ATV közvetítés #2

A legbotrányosabb ATV közvetítés #2 – Coub – The Biggest Video Meme Platform by BalraMagyar

Valahogyan megszakadt az adás. Se kép se hang. Vissza a Fórum című műsorba, ahol a kedves műsorvezető közölte, hogy a csatorna dolgozik azon, hogy vissza tudjanak kapcsolni a helyszínre, addig egy betelefonáló:

A legbotrányosabb ATV közvetítés #1

A legbotrányosabb ATV közvetítés #1 – Coub – The Biggest Video Meme Platform by BalraMagyar

Gábor a vonalban. A beszélgetésnek lehetett előzménye (nem szoktam nézni a műsort, nem ismerem a belső gegeket), de egy előző beszélgetés folytatása lehetett. Mindenesetre Gábor nem volt a helyzet magaslatán, érthetetlen volt mindaz a történet amiről beszélt.

Az viszont, hogy a műsorvezető ahelyett, hogy letetette volna  a telefont a betelefonálóval, fölényeskedett és alázta a betelefonálót, meg egy kicsit az MSZP-t, akinek nem tudták a programját bemutatni:

A legbotrányosabb ATV közvetítés #3

A legbotrányosabb ATV közvetítés #3 – Coub – The Biggest Video Meme Platform by BalraMagyar

Mint ahogyan a műsorvezető fogalmaz, 2014-ben volt sok összefogás, kevesebb szavazat.

De volt itt szó Erzsébet utalványoktól megijedő nyugdíjasokról is, mint ahogyan nagyon sok mindenről. Mint mondtam, nem ismerem a műsort, nem nézem, de nagyon nagyon nagyon kínos volt, amit itt láttam, nem tudtam, hogy a betelefonáló, vagy a telefonokat fogadó az, akit egyre kevésbé tudok elviselni, mindenesetre ennyire szürreális műsort még nem láttam.

Vissza Miskolcra, Kunhalmi beszédéről lemaradtunk, jön Karácsony Gergely:

A legbotrányosabb ATV közvetítés #4

A legbotrányosabb ATV közvetítés #4 – Coub – The Biggest Video Meme Platform by BalraMagyar

Senkit nem fogunk ugye meglepni, ha azt mondjuk ugye, hogy a további próbálkozásokra sem sikerült adásba adni az MSZP-t bár még számtalanszor megpróbálták. Bár több néző jelezte, hogy a facebookon zavartalanul megy az adás, később kiderült, hogy az az MSZP saját közvetítése, az ATV továbbra sem tudta megoldani a hibát.

Ismét vissza Miskolcra:

A legbotrányosabb ATV közvetítés #5

A legbotrányosabb ATV közvetítés #5 – Coub – The Biggest Video Meme Platform by BalraMagyar

Újabb próbálkozás bukott el:

A legbotrányosabb ATV közvetítés #6

A legbotrányosabb ATV közvetítés #6 – Coub – The Biggest Video Meme Platform by BalraMagyar

Hányakat érdekel az MSZP programja, csak úgy viccesen, Gábor után Tibor a vonalban:

A legbotrányosabb ATV közvetítés #7

A legbotrányosabb ATV közvetítés #7 – Coub – The Biggest Video Meme Platform by BalraMagyar

Nos a teljes videót itt tekinthetik meg, ez a 20 perc, amelyet itt látni fognak talán a magyar televíziózás szürreálisabb 20 perce. Nem csak a műszaki hiba miatt, hanem a betelefonálók, a műsorvezetés, meg úgy minden.

 

Nos ezt az ATV nem engedheti meg magának. Nem tudom, hogy a Fórum című műsor mindig így működik-e, de egy pökhendi arrogáns a telefonálókat lekezelő műsorvezető a telefon másik végén, aki a műszaki problémáktól láthatólag majdnem idegösszeomlást kapott.

Nem, ezek után sem leszek HírTV néző és a cikk sem amiatt született meg, mert az ATV-t akarnám szapulni. Egész egyszerűen megszoktunk az ellenzéki csatornától egy magas színvonalat, amelyet láthatólag most nem tudott megugrani a csatorna. Ezt viszont nem engedheti meg magának az ATV.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: