Egy nap sem kellett hozzá, hogy ismét Orbánékon röhögjön a fél világ – mutatjuk miért


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Magyarország sajnos lassan egy szintre kerül a Brit tudósokkal, ugyanis  a kormány minden nap, minden pillanatban tesz azért, hogy lejárasson bennünket. Persze az, ha Orbánon röhög a világ kevéssé bánt minket, de madarat tolláról, országot miniszterelnökéről.

Hol vannak már azok a szép idők, amikor még bezzegország voltunk egész Európában? Amikor a hírekbe a gazdasági sikereink és a találékonyságunk miatt kerültünk be? Ma már Románia és Szlovákia is lehagyott minket, pedig 10 évvel ezelőtt még csak álmodoztak arról, hogy egyszer a nyomába érjenek a magyarok életszínvonalának.

Orbánék legújabb “turistacsalogató” terve azonban tett arról, hogy ismét rólunk beszéljen a fél világ, csak épp röhögve:

Kép forrása: hvg.hu MTI/Máthé Zoltán

Magyarországon igen csekély a terrortámadás veszélye, a hatóságok mégis páncélosokkal felügyelik a karácsonyi piacokat – írja a Der Spiegel. Szelestey Lajos nemzetközi lapszemléje.

Der Spiegel egy bírálót idézve azt írja, hogy Orbán elhülyítő propagandája nyilvánul meg ily módon – teljes pompájában.Az állami tévé beszámolt arról, hogy az orosz gyártmányú BTR-80-asok teljes fegyverzetben felvonultak a Vörösmarty térre és a Bazilikához, noha gyakorlatilag az országban nincsenek olyan bevándorlók, akik iszlám körökhöz kötődnének, a hatalom gyakorlatilag bezárkózik a menedékkérőkkel szemben.

Ellenzékiek azt mondják, a jobboldali-nemzeti Orbán Viktor teljesen szükségtelen erődemonstrációjának vagyunk a szemtanúi, a látványon jól szórakozó turisták szelfiket készítenek.

Forrás: b1.blog.hu/sztáklikk/BalraMagyar

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük