Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyarország sajnos lassan egy szintre kerül a Brit tudósokkal, ugyanis  a kormány minden nap, minden pillanatban tesz azért, hogy lejárasson bennünket. Persze az, ha Orbánon röhög a világ kevéssé bánt minket, de madarat tolláról, országot miniszterelnökéről.

Hol vannak már azok a szép idők, amikor még bezzegország voltunk egész Európában? Amikor a hírekbe a gazdasági sikereink és a találékonyságunk miatt kerültünk be? Ma már Románia és Szlovákia is lehagyott minket, pedig 10 évvel ezelőtt még csak álmodoztak arról, hogy egyszer a nyomába érjenek a magyarok életszínvonalának.

Orbánék legújabb “turistacsalogató” terve azonban tett arról, hogy ismét rólunk beszéljen a fél világ, csak épp röhögve:

Kép forrása: hvg.hu MTI/Máthé Zoltán

Magyarországon igen csekély a terrortámadás veszélye, a hatóságok mégis páncélosokkal felügyelik a karácsonyi piacokat – írja a Der Spiegel. Szelestey Lajos nemzetközi lapszemléje.

Der Spiegel egy bírálót idézve azt írja, hogy Orbán elhülyítő propagandája nyilvánul meg ily módon – teljes pompájában.

Az állami tévé beszámolt arról, hogy az orosz gyártmányú BTR-80-asok teljes fegyverzetben felvonultak a Vörösmarty térre és a Bazilikához, noha gyakorlatilag az országban nincsenek olyan bevándorlók, akik iszlám körökhöz kötődnének, a hatalom gyakorlatilag bezárkózik a menedékkérőkkel szemben.

Ellenzékiek azt mondják, a jobboldali-nemzeti Orbán Viktor teljesen szükségtelen erődemonstrációjának vagyunk a szemtanúi, a látványon jól szórakozó turisták szelfiket készítenek.

Forrás: b1.blog.hu/sztáklikk/BalraMagyar

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: