Megalázó alku: Kikosarazták volna Bokros Lajost?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egyenlőre csak találgatások vannak.

Az ellenzéki facebook csoportokban merült fel a kérdés, mely szerint mi történt Bokros Lajossal, ugyanis néhány hónappal ezelőtt megállapodott egymással a Demokratikus Koalíció és Bokros Lajos pártja a Modern Magyarországért Mozgalom.

A ma bejelentett DK listán, amely tartalmazza a párt országos listájának első 30 helyét hiába kerestünk MoMá-s indulót, nem találtunk. Se Bokros Lajos, se Pusztai Erzsébet nevét nem találtuk a dokumentumban.

A másik érdekessége, hogy szokásjogról eltérően a DK másik szövetségese a Szolidaritás elnöke nem a lista második helyén szerepel, mint kisebbik partner, hanem csupán a 7. helyre szorult, amely szinte bizonyosan nem parlamenti befutó hely.

Nem tudjuk, hogy a Demokratikus Koalíciónál mi lehetett a rendező elv a lista felállításakor, ugyanis ahelyett, hogy a média nyilvánossága előtt kongresszuson fogadták volna el a listát, mint ahogyan azt nyílt és demokratikusságot hirdető és követelő párttól elvárhatnánk, hanem “füstös irodák félhomályában” állapodtak meg.

Felmerül a kérdés, hogy ezért érdemes volt-e felrúgni a közös listakoncepcióját, ugyanis ez egy megalázó és értelmetlen lista. Nem ezt várjuk a DK-tól, reméljük, megjön az eszük.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük