Az MSZP politikusa megható bejegyzést tett közzé: Régen volt már, hogy sírva feküdtem le


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nagyon nagyon tanulságos történet!

Régen volt már, hogy sírva feküdtem le. Azt gondoltam, hogy már csak a gyerekek tudnak olyan érzéseket kiváltani belőlem, amitől bármikor elsírom magam. De tegnap este sírtam a meghatottságtól.

Az ügy előzménye:

A rászorulók segítésének évről évre egyre nagyobb a jelentősége, mivel ma Magyarországon már több mint 3,1 millió ember él súlyos nélkülözésben. Emellett minden harmadik gyermek és több mint 1 millió nyugdíjas él szegénységben. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a kormánypártokat, mivel az MSZP parlamenti adománygyűjtésén a Fidesz-KDNP 131 képviselője közül csak egyetlenegy adakozott a rászorulóknak.

Orbán Viktor megígérte, hogy adakozni fog, de ez az ígérete is annyit ért, mint a többi, semmit. Csak egy bizonyos csoportot hajlandó támogatni: a fideszes haverokat. Ők mindent megkapnak, miközben Orbán lelkésze országosan akarja megtiltani a rászorulók segítését.

Annyi együttérzés sem volt a fideszesekben, hogy legalább karácsony előtt magukon kívül másokra is gondoljanak. Az adományukkal nélkülöző magyarok ünnepét tehették volna boldogabbá.A történet azonban itt nem ért véget:

A keddi parlamenti töltött káposztás akciónk után úgy tűnt, hogy az emberi gonoszság határtalan. Amikor adományt, együttérzést alig-alig kaptunk a jó ügynek, szidalmat és gúnyolódást viszont annál többet a kormánypárti képviselőktől.

De az este… Négy nyugdíjas hívott fel, hogy láttak a tévében, és szeretnék az Orbán által küldött Erzsébet-utalványokat átadni, mert biztosan tudják, hogy én eljuttatom a rászoruló családokhoz. Az egyik úr még azt is mondta, hogy „szégyelli”, de egy kicsit költött belőle, ezért pénzzel kipótolná! A könnyeimet nyeltem, miközben beszéltünk.

Tegnap este rájöttem, hogy soha nem lehet feladni! Ha a kormánypárti képviselők nem is, de az emberek értették, hogy miért csináltuk. Van szív és jóakarat ebben az országban.

Ezekért a percekért érdemes dolgozni! Köszönöm! – írja Bangóné Borbély Ildikó az MSZP parlamenti képviselője.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük