Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A két televízió közötti harcban, kivételesen a TV2 okozott fájdalmas meglepetést legnagyobb riválisának.

Úgy tűnik a TV2 sikeresen happolta el a legnagyobb riválisa elől az RTL Klub elől azt a műsort, amelyet mindenki a piacvezető csatornához köt.

Ugyanis évek óta poén forrása, hogy ha karácsony, akkor bizony Reszkessetek betörők maraton lesz az RTL Klubon. A csatorna felismerve azt, hogy ez a tény mennyire beépült a magyar társadalomba még reklámkampányt is indított néhány évvel ezelőtt, amely médiapiaci elemzők szerint az egyik legötletesebb kampánya volt a csatornának.

A TV2 azonban elhappolta a sugárzási jogot az RTL elől, így a TV2 tűzi műsorra karácsonykor a műsort.

“Tudjuk, hogy a közönség mennyire szereti a Reszkessetek, betörők!-et, ezért mindent elkövettünk, hogy idén is láthassák a vígjátékot. Mivel karácsonykor rengeteg családban kicsik és nagyok együtt nézik Kevin kalandjait, azt szerettük volna, hogy ez az ünnepi hagyomány folytatódjon, és így már idén műsorra tűzzük a TV2-n” – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A Reszkessetek, betörők! idei vetítésének apropóján egy friss, ünnepi ajánlót is készítettek a TV2 sztárjainak közreműködésével. Látható benne Liptai Claudia, Ördög Nóra, Majoros Péter, azaz Majka, Stohl András és Till Attila.

VIDEÓ: A TV2 beharangozója

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: