Fájdalmas mélyütést vitt be a TV2 az RTL Klubnak


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A két televízió közötti harcban, kivételesen a TV2 okozott fájdalmas meglepetést legnagyobb riválisának.

Úgy tűnik a TV2 sikeresen happolta el a legnagyobb riválisa elől az RTL Klub elől azt a műsort, amelyet mindenki a piacvezető csatornához köt.

Ugyanis évek óta poén forrása, hogy ha karácsony, akkor bizony Reszkessetek betörők maraton lesz az RTL Klubon. A csatorna felismerve azt, hogy ez a tény mennyire beépült a magyar társadalomba még reklámkampányt is indított néhány évvel ezelőtt, amely médiapiaci elemzők szerint az egyik legötletesebb kampánya volt a csatornának.

A TV2 azonban elhappolta a sugárzási jogot az RTL elől, így a TV2 tűzi műsorra karácsonykor a műsort.

“Tudjuk, hogy a közönség mennyire szereti a Reszkessetek, betörők!-et, ezért mindent elkövettünk, hogy idén is láthassák a vígjátékot. Mivel karácsonykor rengeteg családban kicsik és nagyok együtt nézik Kevin kalandjait, azt szerettük volna, hogy ez az ünnepi hagyomány folytatódjon, és így már idén műsorra tűzzük a TV2-n” – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A Reszkessetek, betörők! idei vetítésének apropóján egy friss, ünnepi ajánlót is készítettek a TV2 sztárjainak közreműködésével. Látható benne Liptai Claudia, Ördög Nóra, Majoros Péter, azaz Majka, Stohl András és Till Attila.

VIDEÓ: A TV2 beharangozója 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük