Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma demonstrációt tartanak a Fidesz székháznál.

Nagy a készülődés a Fidesz székház előtti demonstráció kapcsán. Ennek előzménye az, hogy ma tüntetést szervez a Jobbik a Lendvai utcai Fidesz székház elé, mert a párt szerint az Állami Számvevőszék a Fidesz irányítására megbírságolta a pártot 660 millió forintra, amely lehetetlenné teszi, hogy a Jobbik elinduljon a következő parlamenti választáson.

Mint korábban is beszámoltunk róla hogy a mai tüntetésre százával özönlenek a rendőrök a fővárosba, bár a tüntetés szervezői békés demonstrációra számítanak.

A Népszava információi szerint azonban a ma délután öt órakor kezdődő tündés helyszínén járva dél körül azt láttuk, hogy a rendőrök kamerákat szerelnek fel a Fidesz székházánál lévő villanyoszlopokra. Az utcában várakozó pár rendőrautón és furgonon kívül a környéken egyelőre nem volt jele különösebb rendőri készültségnek.

Ne tévedjünk a Jobbik pofátlan volt akkor, amikor a mögötte álló támogatói segítségével szinte egyedüliként tudott több ezer plakátot elhelyezni az országban. Ilyen szempontból nincs sok különbség a Jobbik és a Fidesz között. Csupán annyi, hogy a Fidesz áron alul kapott plakátjaiért a Fidesz nem, csak a Jobbik kapott büntetést.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: