A hatalom leleplezte önmagát:nem akármivel készülnek a ma délutáni Fidesz elleni tüntetésre


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem tisztem eldönteni helyes, vagy helytelen mindenesetre a hatalom leleplezte önmagát.

Tüntetést szervez a Jobbik a Lendvai utcai Fidesz székház elé, mert a párt szerint az Állami Számvevőszék a Fidesz irányítására megbírságolta a pártot 660 millió forintra, amely lehetetlenné teszi, hogy a Jobbik elinduljon a következő parlamenti választáson.

Ne tévedjünk a Jobbik pofátlan volt akkor, amikor a mögötte álló támogatói segítségével szinte egyedüliként tudott több ezer plakátot elhelyezni az országban. Ilyen szempontból nincs sok különbség a Jobbik és a Fidesz között. Csupán annyi, hogy a Fidesz áron alul kapott plakátjaiért a Fidesz nem, csak a Jobbik kapott büntetést.

Éppen ezért háborodott fel a törzsjobbikos gárdán túl számtalan demokrata a kettős mérce ellen. Nem a Jobbik mellett, hanem a demokrácia mellett tüntetnek azok, akik ma kimennek a Fidesz székházhoz.

Az viszont, hogy mennyire szánalmasan is retteg a hatalom jól példázza, hogy a mai tüntetésre százával özönlenek a rendőrök a fővárosbaA hatalom retteg, de nem a békés tüntetésektől kellene, hanem 2018 után a demokratikus erők elszámoltatásától…

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük