A hatalom leleplezte önmagát:nem akármivel készülnek a ma délutáni Fidesz elleni tüntetésre


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem tisztem eldönteni helyes, vagy helytelen mindenesetre a hatalom leleplezte önmagát.

Tüntetést szervez a Jobbik a Lendvai utcai Fidesz székház elé, mert a párt szerint az Állami Számvevőszék a Fidesz irányítására megbírságolta a pártot 660 millió forintra, amely lehetetlenné teszi, hogy a Jobbik elinduljon a következő parlamenti választáson.Ne tévedjünk a Jobbik pofátlan volt akkor, amikor a mögötte álló támogatói segítségével szinte egyedüliként tudott több ezer plakátot elhelyezni az országban. Ilyen szempontból nincs sok különbség a Jobbik és a Fidesz között. Csupán annyi, hogy a Fidesz áron alul kapott plakátjaiért a Fidesz nem, csak a Jobbik kapott büntetést.

Éppen ezért háborodott fel a törzsjobbikos gárdán túl számtalan demokrata a kettős mérce ellen. Nem a Jobbik mellett, hanem a demokrácia mellett tüntetnek azok, akik ma kimennek a Fidesz székházhoz.

Az viszont, hogy mennyire szánalmasan is retteg a hatalom jól példázza, hogy a mai tüntetésre százával özönlenek a rendőrök a fővárosba

A hatalom retteg, de nem a békés tüntetésektől kellene, hanem 2018 után a demokratikus erők elszámoltatásától…
 

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük