Egyre nehezebben védhető Havas Henrik: súlyos mondatok hangzottak el Havas szájából, amely mindent megváltoztat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nehéz, nagyon nehéz hinni Havas Henrik ártatlanságában.

A BalraMagyar mindig is olyan lap volt, amely utálatosnak tartotta a szexuális zaklatás botrányokat mind pro mind kontra. Mert nagyon nincs rendben a szexuális zaklatás, mint ahogyan az sem, amikor a szexuális zaklatás vádjával akar valaki egy életművet romba dönteni.

Őszintén szeretnénk hinni, hogy Havas Henrik ártatlan és csak politikai támadás a nagyobbik jobboldali párt részéről, mert a televíziós összebútorozott a kisebbik jobboldali párttal.  De egyre nehezebb védeni az ügyet a napról napra előkerülő új információk tükrében.

És bár a teljes Jobbik-média dolgozik a Havas ügy pozitív narratíváján, sajnos egyre inkább megtörni látszik a pozitív magyarázat véleményem szerint.

A Blikk.hu beszámolója szerint: Az Indexnek a csatornánál megerősítették a Blikk információját, miszerint a Hal a tortán egyik régi adása is közrejátszott abban, hogy nem vetítték le Havas műsorának ismétlését. Azt ugyanakkor cáfolták, hogy végleg letiltják a tévést a képernyőről, mivel a vizsgálat még folyamatban van.

Az ominózus műsorban Görög Zita azért fakadt ki, mert állítása szerint Havas a taxiban folyamatosan a combját és a kezét fogdosta. A műsorvezető elnézést kért, most pedig az Index szerint egy megbeszélésen

az ATV-ben elismerte, hogy évekkel ezelőtt valóban küldött egy vibrátort Molnár Anikónak,mert jó viccnek gondolta a dolgot. – eddig a lap beszámolója.

Maradjunk annyiban, hogy ez már kezd abba a kategóriába esni, ahol nehéz hitelt adni a “Tanár úr” ellen felhozott vádak valótlan mivoltának.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük