Egyre nehezebben védhető Havas Henrik: súlyos mondatok hangzottak el Havas szájából, amely mindent megváltoztat


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nehéz, nagyon nehéz hinni Havas Henrik ártatlanságában.

A BalraMagyar mindig is olyan lap volt, amely utálatosnak tartotta a szexuális zaklatás botrányokat mind pro mind kontra. Mert nagyon nincs rendben a szexuális zaklatás, mint ahogyan az sem, amikor a szexuális zaklatás vádjával akar valaki egy életművet romba dönteni.Őszintén szeretnénk hinni, hogy Havas Henrik ártatlan és csak politikai támadás a nagyobbik jobboldali párt részéről, mert a televíziós összebútorozott a kisebbik jobboldali párttal.  De egyre nehezebb védeni az ügyet a napról napra előkerülő új információk tükrében.

És bár a teljes Jobbik-média dolgozik a Havas ügy pozitív narratíváján, sajnos egyre inkább megtörni látszik a pozitív magyarázat véleményem szerint.

A Blikk.hu beszámolója szerint: Az Indexnek a csatornánál megerősítették a Blikk információját, miszerint a Hal a tortán egyik régi adása is közrejátszott abban, hogy nem vetítték le Havas műsorának ismétlését. Azt ugyanakkor cáfolták, hogy végleg letiltják a tévést a képernyőről, mivel a vizsgálat még folyamatban van.

Az ominózus műsorban Görög Zita azért fakadt ki, mert állítása szerint Havas a taxiban folyamatosan a combját és a kezét fogdosta. A műsorvezető elnézést kért, most pedig az Index szerint egy megbeszélésen

az ATV-ben elismerte, hogy évekkel ezelőtt valóban küldött egy vibrátort Molnár Anikónak,

mert jó viccnek gondolta a dolgot. – eddig a lap beszámolója.
Maradjunk annyiban, hogy ez már kezd abba a kategóriába esni, ahol nehéz hitelt adni a “Tanár úr” ellen felhozott vádak valótlan mivoltának.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük