Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nehéz, nagyon nehéz hinni Havas Henrik ártatlanságában.

A BalraMagyar mindig is olyan lap volt, amely utálatosnak tartotta a szexuális zaklatás botrányokat mind pro mind kontra. Mert nagyon nincs rendben a szexuális zaklatás, mint ahogyan az sem, amikor a szexuális zaklatás vádjával akar valaki egy életművet romba dönteni.

Őszintén szeretnénk hinni, hogy Havas Henrik ártatlan és csak politikai támadás a nagyobbik jobboldali párt részéről, mert a televíziós összebútorozott a kisebbik jobboldali párttal.  De egyre nehezebb védeni az ügyet a napról napra előkerülő új információk tükrében.

És bár a teljes Jobbik-média dolgozik a Havas ügy pozitív narratíváján, sajnos egyre inkább megtörni látszik a pozitív magyarázat véleményem szerint.

A Blikk.hu beszámolója szerint: Az Indexnek a csatornánál megerősítették a Blikk információját, miszerint a Hal a tortán egyik régi adása is közrejátszott abban, hogy nem vetítték le Havas műsorának ismétlését. Azt ugyanakkor cáfolták, hogy végleg letiltják a tévést a képernyőről, mivel a vizsgálat még folyamatban van.

Az ominózus műsorban Görög Zita azért fakadt ki, mert állítása szerint Havas a taxiban folyamatosan a combját és a kezét fogdosta. A műsorvezető elnézést kért, most pedig az Index szerint egy megbeszélésen

az ATV-ben elismerte, hogy évekkel ezelőtt valóban küldött egy vibrátort Molnár Anikónak,

mert jó viccnek gondolta a dolgot. – eddig a lap beszámolója.

Maradjunk annyiban, hogy ez már kezd abba a kategóriába esni, ahol nehéz hitelt adni a “Tanár úr” ellen felhozott vádak valótlan mivoltának.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: